Home MODA LVMH confirmă investiţia în Maxime Simoens

LVMH confirmă investiţia în Maxime Simoens

autor Elena Yvette
520 views 1 minute timp de citit

LVMH a semnat un contract cu marca franceză Maxime Simoens, oferind brand-ului suport financiar şi consultanţă strategică. Zvonurile despre o posibilă achiziţie au apărut în luna Aprilie anul trecut, dar aceasta este prima oară când conglomeratul de lux confirmă vestea.

LVMH

Directorul executiv al Dior, Sidnez Toledano, va face training cu echipa de designeri legat de afaceri, strategii şi operaţii. Conform LVMH, casa de modă franceză va arăta linia pret-a-porter pentru prima oară  pe 3 Martie, la Paris Fashion Week , adăugând şi încălţăminte şi genţi de mână la oferta de produse.

[articol „LVMH”]

„Sunt încântat de suportul oferit de LVMH. Parteneriatul va permite casei să dezvolte viziunea mea creativă pe plan internaţional. E ca un nou început” (Simoens).

Un comunicat de presă descrie restructurarea companiei ca o „renaştere”, cu schimbări menite să accelereze „dezvoltarea acestui designer francez tânăr şi talentat”. Tânărul de 28 de ani şi-a încheiat ucenicia la case de modă de lux, cum ar fi Christian Dior, Elie Saab, Balenciaga şi Jean Paul Gaultier, înainte să îşi lanseze marca couture în 2009. După două prezentări a fost invitat oficial în programul Paris Couture, devenind astfel primul designer-membru al Federaţiei Franceze de Modă, fără să fi ţinut un spectacol catwalk. Este recunoscut pentru siluetele sale fluide şi o abordare modernă şi elegantă a feminităţii.

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies