Home MODA Marianna G lansează colecţie de costume de baie

Marianna G lansează colecţie de costume de baie

autor Elena Yvette
538 views 2 minute timp de citit

Marianna G – noua etichetă a costumelor de baie după care tânjim în sezonul primăvară/vară 2013. Gândită de Marianna Goulandris, o moştenitoare a transportului maritim şi nepoata ambasadoarei UNESCO Marianna Vardinoyannis, estetica colecţiei este inspirată din tradiţiile greceşti ale designerului.

Marianna G

“Am vrut ca oamenii să vadă elemente ale peisajului, elemente de istorie şi ceramice în creaţiile mele. Petrecându-mi timpul la malul mării în Grecia, portul costumului de baie a devenit o a doua natură a mea. Am recunoscut o anumită vulnerabilitate la femei, legat de costumele de baie, şi indiferent de vârstă sau formele corpului, acestea trebuie să se simtă confortabil atunci când se expun. Am simţit că am crescut într-un mediu în care am văzut în costum de baie fete de vârsta mea, mame şi bunici, deci am o idee destul de bună despre ce caută femeile.” Ne-a declarat Goulandris.

[articol „Marianna G”]

Deşi ambii părinţi ai Mariannei sunt greci, ea s-a născut şi a crescut în Londra. A studiat moda la Institutul Marangoni, apoi s-a mutat la Colegiul Londonez de Modă pentru a se specializa în costumele de baie, unde a reuşit să combine pasiunea pentru plajă cu noile cunoştinţe tehnice. Noua colecţie a Mariannei G. e împărţită în patru categorii: zeiţa, atletic, luminoase şi gata-de-purtat, pentru a mulţumi un număr mai mare de clienţi. Produsele se găsesc sub formă de bikini, one-piece şi rochiţe de purtat peste costumul de baie odată cu apusul soarelui. Colecţia se găseşte la Avenue32 sau pe site-ul official al firmei.

Marianna G

“Am vrut cu adevărat să creez o colecţie pentru majoritatea vârstelor şi formelor corpului, permiţând oricărei femei să se simtă bine şi încrezătoare. Secţiunea zeiţa este plină de farmec, cu o paletă de culori aurii şi perlate. Piesele sunt variate şi pot fi purtate şi ziua, şi seara. Gama Atletic este structurată, elegantă, oferind suport, în timp ce rămâne la modă. Gama Bright este atrăgătoare şi distractivă, incluzând materiale de înaltă calitate la preţuri mici.” Declară Goulandris.

Marianna G

Pe viitor, Marianna speră să dezvolte afacerea într-o marcă lifestyle. “Aceasta va da clienţilor posibilitatea de a-şi crea propria garderobă de vacanţă. Moştenirea mea va conta foarte mult pentru dezvoltarea brandului”(Marianna G.)

Marianna G

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies