HomeMODA Michael Kors: biografie

Michael Kors: biografie

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,3K views
Michael-Kors in MODA

Michael Kors si-a inceput cariera in fashion la varsta de 19 ani, atunci cand realiza cateva colectii pentru un boutique din New York.Michael Kors

Succesul acelor produse au atras atentia presei fashion si astfel Kors si-a lansat propriul brand in 1981. In 2001, designerul a lansat primele accesorii pentru compania sa, iar astazi, printre produse se numara genti, pantofi, curele sau ochelari de soare.

In 2002 a lansat prima colectie pentru barbati, iar in 2004 a aparut o noua companie, MM Kors, care produce costume de baie, imbracaminte pentru femei si barbati, genti, pantofi, curele, portofele, ochelari de soare sau ceasuri.

Magazine Michael Kors se gasesc peste tot in Statele Unite, iar din 2006 a inceput o campanie agresiva de crestere si au fost deschise 60 de magazine in America de Nord insa si cateva magazine in Seul, Munchen sau Orientul Mijlociu…

In 2010, s-a format Michael Kors K.K. cu planuri pentru o expansiune in Japonia. Printre vedetele care aleg produsele designerului se numara Angelina Jolie, Cameron Diaz, Jennifer Lopez, Sandra Bullock, Madonna sau Michelle Obama, care in 2009 a ales o tinuta Michael Kors atunci cand a fost imortalizata in primul portret oficial..

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed