Milla Jovovich in colectia de toamna Marella

Share

Milla Jovovich prezinta colectia de toamna/iarna Marella. Modelul American pare din ce in ce mai frumos in fiecare campanie a firmei italiene. Cea mai nou campanie Marella a fost imortalizata de bine cunoscutii fotografi Inez si Vinoodh, care se aflau si in spatele colectiilor trecute Marella. Sissy Vian s-a ocupat de aranjamente. Pentru sezonul ce urmeaza, firma a pregatit optiuni moderne cu o vibratie practica.

Milla Jovovich in colectia de toamna Marella

Firma italiana exceleaza in alternativele purtabile cu o alura feminine. Campania Marella se invarte in jurul unor haine colorate, pulovere tricotate, fuste si pataloni din piele. Acestea sunt amestecate si potrivite intr-un set de imagini care atrag atentia. Noile combinatii nu sunt excentrice sau neobisnuite, dar sunt unice, proaspete si foarte elegante. Modelul de 37 de ani arata uimitor in noile tinute de sezon, care au o vibratie feroce. Sau poate aceasta este atitudinea ei? Nu stim sigur, dar machiajul ei delicat si bobul ei ravasit joaca un rol important.

Milla Jovovich in colectia de toamna MarellaMilla Jovovich in colectia de toamna Marella

Nesurprinzator, abordarea eleganta se extinde si asupra accesoriilor. Cea mai noua campanie mentine calea simpla si eleganta a unui look in voga, pastrand accesoriile pe locul doi: posete negre irezistibile si genti cu imprimeuri animale, fiind singurele accesorii etalate in cea mai noua colectie italiana. Aceasta arata ca nu trebuie sa folosesti prea multe accesorii pentru a-ti etala personalitatea prin garderoba.

Milla Jovovich in colectia de toamna Marella

Noua campanie a sosit devreme pentru a-ti face o introspectie in noile tendinte ale sezonului. Nu este intotdeauna usor sa fi la curent in timp ce adaugi o vibratie moderna imaginii tale, dar noua colectie Marella aduce o multime de piese care servesc ca ghid, daca vrei un efect sexy si elegant. Daca vrei sa fi in centrul atentiei, este timpul sa te pregatesti, asa ca nu rata sansa de a incepe sa-ti planuiesti noua garderoba de sezon, alegand cateva imagini care te inspira.

Milla Jovovich in colectia de toamna Marella


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news