Nicole Kidman este imaginea Jimmy Choo in noua colectie de incaltaminte

Share

Nicole Kidman a suferit o transformare la noua campanie Jimmy Choo, etaland un bob franjurat elegant. Actrita straluceste in noua colectie de incaltaminte toamna/iarna 2013-2014.

Nicole Kidman este imaginea Jimmy Choo

Imaginile, create de Mikael Jansson, o portretizeaza pe Kidman ca “protagonist seducator” si exploreaza teme unui film de noapte, eroinele lui Hitchcock si “stralucirea puternica” a firmei.

“Chiar mi-a placut sa  joc un rol puternic, sexy si echilibrat”, a spus Kidman. “ Am intrat intr-o relatie cu fotograful, iar Mikael este foarte intuitiv, stie ce gandesc si simt si este capabil sa traduca totul prin camera”.

Nicole Kidman este imaginea Jimmy ChooNicole Kidman este imaginea Jimmy ChooNicole Kidman este imaginea Jimmy ChooNicole Kidman este imaginea Jimmy ChooNicole Kidman este imaginea Jimmy ChooNicole Kidman este imaginea Jimmy Choo

Aceasta este prima campanie de cand Sandra Choi a preluat conducerea ca director unic de creatie si va fi ilustrata in revista din August. Kidman s-a comportat ca un ambasador de firma pentru ceasurile Omega si parfumul Chanel”s No.5.

“Nicole a captat starea colectiei toamna/iarna 2013-2014; caracterul ei ilustreaza calitatile multiple ale femeii acestui sezon-puternica, sexy cu un simt seducator de mister”, a spus Choi.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news