HomeMODA Noua colectie Zara toamna-iarna

Noua colectie Zara toamna-iarna

autor Elena Yvette
1,2K views 4 minute timp de citit

Noua colectie Zara toamna-iarna aduce un set interesant de piese inspirate de cateva dintre cele mai interesante tendinte de pe podiumuri. Pentru cele mai noi piese surprinse de Patrick Demarchelier, firma a lucrat cu modele ca Ondria Hardin, Kirstin Liljegren si Tilda Lindstam. Se pare ca firma a pastrat cateva piese sumbre, versatile formale, care erau punctul focal al colectiei Zara, dar a adus si o multime de piese inspirate de tendintele toamnei.

Noua colectie Zara toamna-iarna

Exista o multime de tinute in noua colectie Zara toamna-iarna. Daca vrei sa-ti scoti la iveala trasaturile, vei gasi multe piese moderne si captivante care te vor ajuta sa-ti evidentiezi frumusetea. Fustele drepte, colantii plasa si ghetele militare pot fi primele lucruri care iti trec prin minte, dar nu sunt singura alegere, incat firma aduce numeroase variatii interesante, care merita sa fie luate in considerare. Dar, in cazul in care acestea nu sunt pe placul tau, exista multe alternative care iti pot capta atentia.

Noua colectie Zara toamna-iarna

Exista numeroase optiuni feminine ca rochiile frumos imprimate, oricum in ton cu noul sezon apare o alura baieteasca. In mod surprinzator blugii apar putin in noua campanie, dar se pare ca acestia reapar in colectia Zara. Pentru vremurile cand o haina de blana este necesara, firma are o varietate de alternative interesante. Haina mare cu imprimeuri de leopard este poate una dintre cele mai bune alegeri pentru acelea care cauta sa iasa in evidenta.

Noua colectie Zara toamna-iarna

Accesoriile incluse in colectie Zara toamna-iarna sunt observabile. Aditionale ghetelor de armata, noua linie aduce cateva ghete ascutite in culori metalice si cateva bratari metalice, pentru un impact vizual mai mare. Dand potential pieselor incluse in noua linie, accesoriile nu sunt cruciale si astfel sunt pastrate la un nivel minimal.

Noua colectie Zara toamna-iarnaNoua colectie Zara toamna-iarnaNoua colectie Zara toamna-iarnaNoua colectie Zara toamna-iarnaNoua colectie Zara toamna-iarna

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed