Home MODA Rochii de mireasa clepsidra Maggie Sottero

Rochii de mireasa clepsidra Maggie Sottero

autor Elena Yvette
688 views 1 minute timp de citit

Maggie Sottero aduce in secolul al XXI-lea moda mireselor din anii ’70 prin aceste rochii de mireasa clepsidra. Silueta fusiforma este din nou la moda, readucand un stil ce invaluie talia, peste solduri, izbucnind chiar deasupra genunchilor, intr-o rasucire romantica, in jurul picioarelor.

Rochii de mireasa clepsidra Maggie Sottero

Femeilor de peste tot le place acest stil, potrivit aproape oricarui tip de corp, mic sau mare, cu forme sau fara, datorita abilitatii de a deghiza imperfectiunile si de a evidentia fiecare linie a trupului feminin.
Chiar daca nu Maggie Sottero  a inventat acest stil, ea l-a perfectionat, cu siguranta, asa cum arata in colectia de rochii de mireasa clepsidra primavara 2014.

Rochii de mireasa clepsidra Maggie Sottero

Colectia indeplineste, cu certitudine, misiunea sa de a indeplini visul oricarei mirese ce imbraca rochiile create de ea, acela de a beneficia de design inovator, calitate superioara si servicii de inalta clasa. Ea si-a focalizat atentia asupra fiecarei mirese in parte. A oferit tuturor ceva aparte, nu numai din perspectiva economica.

Creatoarea s-a aratat conservatoare si traditionala cu dantela, strasurile si manecile usoare, precum si cu rochiile mai mult  epatante, stralucind cu margele aurii pe satinul alb.

Rochii de mireasa clepsidra Maggie Sottero

Pentru miresele extrem de indraznete,  rochiile cu trandafiri negri brodati le vor transforma, cu siguranta, in aparitii de neuitat, cu exceptia cazului in care aceasta tinuta este depasita de o rochie – bomba, cu un top fara bretele, zburlit, care accentueaza fiecare curba.

Indiferent de profilul personal, Maggie Sottero va gasi rochia potrivita, pe care o veti adora.

Rochii de mireasa clepsidra Maggie SotteroRochii de mireasa clepsidra Maggie SotteroRochii de mireasa clepsidra Maggie SotteroRochii de mireasa clepsidra Maggie SotteroRochii de mireasa clepsidra Maggie SotteroRochii de mireasa clepsidra Maggie SotteroRochii de mireasa clepsidra Maggie SotteroRochii mireasa clepsidra Maggie SotteroRochii mireasa clepsidra Maggie SotteroRochii mireasa clepsidra Maggie SotteroRochii mireasa clepsidra Maggie SotteroRochii mireasa clepsidra Maggie SotteroRochii mireasa clepsidra Maggie SotteroRochii mireasa clepsidra Maggie SotteroRochii mireasa clepsidra Maggie SotteroRochii mireasa clepsidra Maggie SotteroRochii mireasa clepsidra Maggie SotteroRochii mireasaRochii mireasaRochii mireasaRochii mireasaRochii mireasaRochii mireasaRochii mireasaRochii mireasaRochii mireasa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies