Home MODA Rochii de mireasa J. Mendel

Rochii de mireasa J. Mendel

autor Elena Yvette
721 views

J. Mendel este recunoscut ca fiind unul dintre cei mai buni creatori de rochii de mireasa. Este faimos modul in care potriveste cele mai bune materiale cu manopera fara cusur, pentru a crea modele confortabile, sensibile.

Rochii de mireasa J. Mendel

Compania este urmasa de cinci generatii a unui atelier frantuzesc, care a reusit sa se dezvolte la nivel international, intrand pe piata luxului.
Continuand traditia inaintasilor sai, Gilles Mendel a creat colectie dupa colectie, castigand premiu dupa premiu. J. Mendel si-a fixat locul in New York de peste douazeci de ani, urcand tot mai sus pe scara succesului, cu creatii demne de covorul rosu.

Rochii de mireasa J. Mendel

Catalogul J. Mendel este o colectie de prim rang, simbolizand chic-ul, viziunea frantuzeasca, marca J. Mendel. Rochiile frumos croite sunt neintrecute in design si unicitate.

Regasim o creatie deosebita, magnific lucrata, cu pliuri, din sifon matasos, cu brau de margele. Decolteul in V al rochiilor plisate sunt fantastice si topurile fara bretele creeaza baza perfecta pentru fustele elegante…

Cu broderii laterale, bolerouri si veste, rochiile de mireasa din aceasta colectie sunt unice si elegante!

Rochii mireasa J. MendelRochii mireasa J. MendelRochii mireasa J. MendelRochii de mireasa J. MendelRochii de mireasa J. MendelRochii de mireasa J. MendelRochii de mireasa J. MendelRochii de mireasa J. MendelRochii de mireasa J. MendelRochii mireasa J. MendelRochii mireasa J. MendelRochii mireasa J. MendelRochii mireasa J. MendelRochii mireasa J. MendelRochii mireasa J. Mendel

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed