Home MODA Rochii de mireasa pentru primavara 2014 – Oscar de la Renta

Rochii de mireasa pentru primavara 2014 – Oscar de la Renta

autor Elena Yvette
655 views 1 minute timp de citit

Colectia de rochii de mireasa Oscar de la Renta primavara 2014 variaza de la readucerea in atentie a rochiei cu trena lunga, lucioasa, pana la rochia mulata, o aparitie izbitoare, ocupand locul central in prezentare.

Rochii de mireasa pentru primavara 2014 - Oscar de la Renta

De inspiratie vintange, cu decolteu in forma de V, aceaste rochii de mireasa pentru primavara Oscar de la Renta lasa o puternica impresie, modelandu-se pe curbele de clepsidra ale fotomodelelor, conferindu-i siluetei un efect de subtiere.

Urmariti-i colectia si inspirati-va pentru o tinuta remarcabila in ziua nuntii! Rochiile mulate, bogat impodobite, sunt un adevarat vis pe trupul modelelor, purtand publicul intr-o lume de basm. Creatiile, purtand o semnatura celebra, trezesc copilul din fiecare, cu voiciune si bucurie.

Rochii de mireasa pentru primavara 2014 - Oscar de la Renta

Rochiile din tul, matase si organza au fost, cu certitudine, atractia colectiei. Preocuparea pentru detalii este meticuloasa, cu broderii ce particularizeaza fiecare rochie in parte.
Aplicatiile florale se regasesc pe cateva dintre creatii, una anume, inspirata din moda vintange a anilor ’20 ,  infoiata, lunga pana la genunchi, atragand atentia in mod deosebit.

Fustele sunt impodobite cu volanase, iar aspectul este definitivat cu cateva spatii plate.
Aceste rochii de mireasa pentru primavara 2014 – Oscar de la Renta sunt, pe cat de inventive si minunate, pe atat de placute la purtare.

Rochii de mireasa pentru primavara 2014 - Oscar de la RentaRochii de mireasa pentru primavara 2014 - Oscar de la RentaRochii de mireasa pentru primavara 2014 - Oscar de la RentaRochii de mireasa pentru primavara 2014 - Oscar de la RentaRochii de mireasa pentru primavara 2014 - Oscar de la RentaRochii de mireasa pentru primavara 2014 - Oscar de la RentaRochii de mireasa pentru primavara 2014 - Oscar de la RentaRochii de mireasa pentru primavara 2014 - Oscar de la RentaRochii de mireasa pentru primavara 2014 - Oscar de la RentaRochii de mireasa pentru primavara 2014 - Oscar de la RentaRochii mireasa pentru primavara 2014 - Oscar de la RentaRochii mireasa pentru primavara 2014 - Oscar de la RentaRochii mireasa pentru primavara 2014 - Oscar de la RentaRochii mireasa pentru primavara 2014 - Oscar de la RentaRochii mireasa pentru primavara 2014 - Oscar de la RentaRochii mireasa pentru primavara 2014 - Oscar de la Renta

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies