HomeMODA Rochii de mireasa Vera Wang pentru toamna 2019

Rochii de mireasa Vera Wang pentru toamna 2019

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,2K views
Rochii de mireasa Vera Wang pentru toamna 2019

Colectia de rochii de mireasa Vera Wang, “White” a fost recent lansata in magazinele David Bridal. Daca ai urmarit colectia de toamna 2019 a Verei Wang si te-ai indragostit de modele, dar pretul nu este pe gustul tau, noua colectie “White” poate fi  o alegere mai buna pentru tine. Designer-ul, care a obtinut premiul Lifetime Achievement Award in aceasta editie a CFDA Awards, a adus o multime de optiuni spectaculoase pentru sezonul ce urmeaza.

Rochii de mireasa Vera Wang pentru toamna 2019

Colectia de rochii de mireasa Vera Wang a fost inspirata de stralucirea vechiului Hollywood. Creatoarea vine cu siluete elegante si piese romantice cu o vibratie opulenta. Spre deosebire de linia principala a creatoarei, care este plina de tinute dramatice cu detalii texturale evidente, noua colectie “White” este mai discreta, dar nu mai putin stralucitoare.

Rochiile stilate de printesa domina colectia. Cele fara bretele au o vibratie fabuloasa, fara varsta, care nu dau gres niciodata in a fascina, iar firma ilustreaza o multime de stiluri interesante. Pentru miresele care cauta putina asimetrie, pe de alta parte, o alegere potrivita ar putea fi rochia Garza pe corset, cu un umar gol.

Rochii de mireasa Vera Wang pentru toamna 2019Rochii de mireasa Vera Wang pentru toamna 2019Rochii de mireasa Vera Wang pentru toamna 2019Rochii de mireasa Vera Wang pentru toamna 2019Rochii de mireasa Vera Wang pentru toamna 2013Rochii de mireasa Vera Wang pentru toamna 2013Rochii de mireasa Vera Wang pentru toamna 2013Rochii de mireasa Vera Wang pentru toamna 2013Rochii de mireasa Vera Wang pentru toamna 2013Rochii de mireasa Vera Wang pentru toamna 2013

Sa permita mireselor sa fie fermecatoare este principala preocupare a acestei colectii de toamna, cunoscuta creatoare nu permite ca miresele sa fie neglijate.

Rochiile cu bijuterii sunt punctul focal al noii colectii Verei Wang. Aceste rochii sunt elegante, dar moderne si sunt destul de minunate pentru a fi purtate la mai multe ocazii. In timp ce rochiile de mireasa uimitoare au un pret cuprins intre 728-1,348$, rochiile domnisoarei de onoare oscileaza intre 168-198$. Cel mai bun lucru este ca aceste piese minunate sunt deja accesibile online si in magazinele David Bridal.

Save

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed