HomeMODA Rochii de seară pentru femei de 60 de ani

Rochii de seară pentru femei de 60 de ani

autor Elena Yvette
5,6K views

Rochiile de seară pentru femeile de 60 de ani se vor diferenţia faţă de cele ale unei domnişoare de 20 de ani sau ale unei doamne de 30 de ani, dar totuşi vor păstra acel aer modern şi le vor pune în evidenţă trăsăturile şi feminitatea.

Rochii de seară pentru femei de 60 de ani

Prin urmare, acest articol îţi va arăta ce rochii de seară sunt cele mai potrivite pentru femeile de 60 de ani şi, mai ales, pe ce anume va trebui să îţi concentrezi atenţia în momentul în care decizi să îţi achiziţionezi o rochie.

  • ALEGE O ROCHIE MAI LUNGĂ

Prima rochie de seară pentru femeile de 60 de ani este reprezentată de rochia lungă care va acoperi genunchiul. Totodată, aceasta va fi cea mai potrivită pentru un eveniment mai deosebit, cum ar fi o nuntă sau un botez. Mai mult decât atât, doamnele trecute de prima tinereţe se vor simţi mai bine dacă piciorele le sunt acoperite de rochie.

Sub nicio formă o rochie scurtă pentru tineret nu va reprezenta o alegere bună pentru a fi o rochie de seară pentru o femeie de 60 de ani, aşadar ele vor trebui evitate cu orice preţ, mai ales dacă vrei ca ţinuta să denote rafinament şi bun-gust.

  • ROCHIILE CU DECOLTEU SĂ FIE ADECVATE VÂRSTEI

Următorul criteriu după care se va alege o rochie de seară pentru femeile de 60 de ani va fi adâncimea decolteului. Trebuie ca acesta să nu fie foarte adânc, dar nici inexistent. Cele mai potrivite modele sunt cele cu un decolteu până mai jos de baza gâtului şi care lasă puţin pielea descoperită.

Sunt de evitat rochiile cu decolteul până în pământ, dat fiind faptul că acelea sunt mult prea vulgare pentru o doamnă aflată la a doua tinereţe şi nu denotă deloc feminitate.

  • ALEGE O ROCHIE ÎNTR-O CULOARE CALDĂ

Un aspect deosebit de important este culoarea pe care trebuie să o aibă o rochie de seară pentru o femeie de 60 de ani. De aceea, se recomandă să fie evitate culorile închise care dau un aspect mult prea sobru unei rochii lungi. Cele mai bune alegeri le reprezintă culorile pământii sau pastelate, care vor oferi un aspect foarte feminin şi vor oferi întregii ţinute un aer aristocratic.

  • CROIALA TREBUIE SĂ FIE CÂT MAI SIMPLĂ

Încă un punct de care trebuie ţinut cont este croiala pe care o are rochia de seară pentru o femeie de 60 de ani. Aceasta trebuie să fie simplă, dar în acelaşi timp să poată pune în evidenţă trupul celei care o poartă.

Trebuie evitate acele modele de rochii care au o croială foarte încărcată cu detalii sau care nu fac altceva decât să mai adauge câteva kilograme în plus, din punct de vedere estetic…

Acestea sunt aspectele principale de care se va ţine cont în momentul în care este aleasă cea mai potrivită rochie de seară pentru o femeie de 60 de ani. Dacă sunt aplicate, rezultatul final va fi unul plin de eleganţă şi va adăuga un plus de rafinament purtătoarei.

Rochii de seară pentru femei de 60 de ani 5 Rochii de seară pentru femei de 60 de ani 4

British actress Helen Mirren attends the premiere of "State Of Play" at Empire, Leicester Square in London on April 21, 2009. (UPI Photo/Rune Hellestad) (Newscom TagID: upiphotos928942) [Photo via Newscom]

Rochii de seară pentru femei de 60 de ani 2

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed