HomeMODA Suki Waterhouse este noua imagine Burberry

Suki Waterhouse este noua imagine Burberry

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 912 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2013/06/Suki-Waterhouse-este-noua-imagine-Burberry.jpg

Conform noilor informatii aduse in aceasta dimineata de presa din Marea Britanie, Suki Waterhouse este noua imagine Burberry, insa momentan nici agentul modelului si niciun reprezentant al brand-ului nu au putut comenta aceste zvonuri. De obicei, casa de moda britanica anunta informatii despre campaniile toamna/iarna in luna iunie.

Suki Waterhouse este noua imagine Burberry

Daca aceste speculatii se dovedesc a fi adevarate, frumoasa britanica ii va calca pe urme prietenei ei din scoala, Cara Delevingne, care este moment imaginea brand-ului, dar si altor vedete din Marea Britanie precum Emma Watson, Eddie Redmayne, Roo Panes, Kate Moss, Rosie Huntington-Whiteley, Douglas Booth, si cel mai recent, Romeo Beckham, fiul sotilor David si Victoria Beckham. Casa de moda este cunoscuta pentru faptul ca promoveaza tineri, care abia isi incep ascensiunea in lumea mondena, indiferent daca sunt actori/actrite, cantareti sau modele.

Modelul in varsta de 20 de ani a mai aparut in campanii pentru Marks & Spencer dar si Pepe Jeans London, insa a fost observata in primul rand a lansarii unei colectii Burberry, in luna februarie a acestui an.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed