Home MODA Thierry Hermes

Thierry Hermes

autor Elena Yvette
656 views 1 minute timp de citit

Thierry Hermes si-a infiintat compania in 1837, iar in timp a inceput sa confectioneze ghete, bijuterii, fulare din matase si elemente de decor al locuintelor; in 1920, nepotul sau, Emile, a adaugat gentile de voiaj.

Thierry Hermes

Atunci cand Hermes a deschis magazinul din Paris (care inca mai exista) in 1930, faimosul fular din matase a devenit un succes major intr-un timp foarte scurt, deoarece era inspirat de cele purtate de soldatii din armata lui Napoleon. Pana si astazi, cel mai popular produs Hermes este fularul, atat pentru barbati cat si pentru femei.

De-a lungul anilor, compania a lansat peste 30 de parfumuri, incepand cu 1951, in 1949 a introdus cravatele, iar in prezent produce 14 tipuri de produse, la care se adauga si cosmetice. Din 1997, designer sef a fost Martin Margiela, in locul sau fiind angajat, controversatul designer Jean-Paul Gaultier, care a debutat cu colectia de toamna/iarna 2004-2005.

hermes paris

In prezent, vanzarile Hermes sunt alcatuite din 30% bunuri din piele, 15% haine, 12% fulare si 43% produse cosmetice, bijuterii, articole de decor si altele…

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies