HomeMODA Tinuta pentru opera

Tinuta pentru opera

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 3,7K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2013/12/tinuta-pentru-opera-8.jpg

Este prima data cand mergi la opera si nu stii ce tinuta pentru opera sa porti? Citeste acest articol si vei primi indrumarile necesare pentru a alege o tinuta pentru opera cat mai corespunzatoare acestui eveniment. Nu este nevoie sa te stresezi, ci trebuie doar sa adopti un stil mai elegant.

tinuta pentru opera

Primul lucru pe care trebuie sa-l faci este sa te relaxezi si sa te bucuri de spectacol, poate ca este o oportunitate unica pentru tine. Poarta o tinuta pentru opera care sa te ajute sa te simti bine in pielea ta si sa te distrezi.

Tinuta pentru opera

Evita blugii, acestia nu sunt potriviti. In timp ce te relaxezi, trebuie sa arati respect pentru spectacol, deci este nevoie sa alegi o tinuta potrivita. Nu te gandi ca vei fi nevoita sa cheltuiesti o gramada de bani pentru a fi frumoasa, dar poti face un efort si sa porti ceva potrivit din garderoba ta.

Poate parea ceva mai complex pentru femei sa aleaga acest tip de tinuta pentru opera, dar nu este deloc. Alege o rochie pentru cocktail, pentru ca nu trebuie neaparat sa porti o tinuta formala, lunga pana in pamant, care iti poate crea o imagine prea incarcata. Daca nu ai o rochie, poti alege sa porti o pereche de pantaloni si o bluza. Nu este o optiune ideala, dar este mai bine sa alegi aceasta tinuta pentru opera, decat sa ratezi spectacolul.

Tinuta pentru opera

Nu te gandi ca toata lumea isi va atinti privirea catre tinuta pentru opera. Fii relaxata si nu lasa ca acest aspect sa-ti distruga seara, mai ales daca este prima data cand mergi la un astfel de spectacol. Atat timp cat nu porti culori stridente, modele prea decoltate sau tinute care nu au nicio legatura cu acest gen de evenimente, nu trebuie sa-ti faci griji pentru nimic…

Daca poti, in pauze, socializeaza si permite si celorlalti sa intre in vorba cu tine. Admira tot ce este de admirat, bucura-te de atmosfera, dar ai grija sa te comporti corespunzator, controleaza-ti gesturile, pentru a nu-ti distruge nici tinuta, nici imaginea.

Tinuta pentru operaTinuta pentru operaTinuta pentru operaTinuta pentru operaTinuta pentru operaTinuta pentru operaTinuta pentru opera

Save

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed