Home MODA Tinute care te ajuta sa pari mai slaba

Tinute care te ajuta sa pari mai slaba

autor Elena Yvette
853 views

Află din articol sfaturi utile pentru a alege ținutele care să te ajute să maschezi kilogramele în plus.

cum sa pari mai slaba

            În primul rând, trebuie să ții cont de o regulă foarte importantă: nu opta pentru haine largi, deoarece acestea oferă corpului și mai mult volum și nu vor ascunde imperfecțiunile, ci le vor evidenția. În rândurile de mai jos îți oferim cinci sugestii care să te avantajeze.

Jeanșii ″Boot cut

  1. Jeanșii „Boot cut”

Sunt cei mai potriviți pentru o siluetă mai plinuță. Forma lor creează impresia unui corp subțire și alungit deoarece sunt puțin largi în partea de jos; nu alege jeanșii „skinny”, pentru că nu te avantajează, chiar dacă sunt la modă. Ca să accentuezi talia, ia-ți un top mai lung cu o jachetă scurtă.

Ținute care alungesc

  1. Ținute care alungesc

Cel mai important lucru pe care trebuie să îl ai în vedere este să alegi haine și accesorii care să nu fie largi sau să dea impresia de volum, deoarece vor scoate în evidență exact ce nu vrei să arăți: kilogramele în plus. Alege-le pe acelea care creează imaginea unui corp alungit. Spre exemplu, te avantajează cardiganele lungi asortate cu eșarfe sau coliere alungite.

  1. Materialele structurate

Să ai în vedere să alegi rochii care să urmeze liniile corpului tău și să fie din materiale structurate, care ascund „colăceii” și micșorează talia. Același efect îl au și materialele cu model în forma literei „X”. Stilistul Liza Whitcraft ne recomandă rochiile-clepsidră: „Croiala unei rochii trebuie să fie aceea de clepsidră, urmând formele corpului, lărgindu-se apoi uşor în partea de jos”.

Pune-ți în valoare talia

  1. Pune-ți în valoare talia

Se recomandă să alegi ținute care îți subliniază talia; dacă o ascunzi, vei ajunge doar să creezi mai mult volum, așa cum se întâmplă când porți haine largi, fără contur. Accesoriul potrivit în acest caz este o curea subțire, purtată cu o rochie lungă sau chiar cu un top. În materie de încălțăminte, stiliștii recomandă pantofii sau sandalele cu platformă ca să pari mai înaltă, deci și mai subțire. Poți opta și pentru pantalonii din fibre elastice purtați pe dedesubt, pentru a modela conturul corpului…

pantaloni negri

  1. Pantalonii lungi și negri

Aceștia sunt potriviți oricărei ținute și creează impresia de picioare lungi și subțiri. Un top alb va distrage atenția de la zona șoldurilor și posteriorului, dacă acestea sunt zone unde ai mai mult volum.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed