HomeMODA Ţinute elegante pentru femei de 50 de ani

Ţinute elegante pentru femei de 50 de ani

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 6,5K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/05/Ţinute-elegante-pentru-femei-de-50-de-ani.jpg

Ţinutele elegante pentru femeile de 50 de ani nu trebuie să fie banale, aşa cum se crede, dar nici foarte extravagante precum cele ale domnişoarelor de 20 de ani, ci trebuie să fie formate exact din acele piese care oferă rafinament şi dau întregii ţinute un aer aristocratic.

În rândurile care urmează, vom analiza ce ţinute elegante se potrivesc femeilor de 50 de ani şi cum putem aduce croielile moderne într-un outfit pentru o doamnă aflată la vârsta a doua.

  • MIZEAZĂ PE PIESE CU IMPRIMEU FLORAL

Prima regulă pentru a crea o ţinută elegantă potrivită unei femei de 50 de ani este să foloseşti un print floral care să fie de dimensiuni potrivite, nici prea mari, nici prea mici. De asemenea, nu purta imprimeuri florale din cap până în picioare, ci poartă, de exemplu, o rochie florală cu pantofi negri, albi sau bej şi renunţă la accesoriile care vor încărca mult prea mult ţinuta. Ţine minte că o ţinută mai simplă este de preferat uneia prea încărcată.

  • ŢINUTA CASUAL ADAPTATĂ VÂRSTEI

Următoarea ţinută care se potriveşte unei femei de 50 de ani este reprezentată din pantaloni negri de stofă, sandale în tonuri neutre, o cămaşă albă, un trenci crem şi, opţional, o geantă într-o nuanță caldă de maro. Din nou, renunţă la colierele sau brăţările prea opulente şi orientează-te spre un inel discret, o brăţară de argint sau aur cu zale mici, care să adauge un strop de eleganţă şi rafinament.

  • ROCHII DE SEARĂ DISCRETE, DAR DE EFECT

Următoarea ţinută elegantă pentru o femeie de 50 de ani este reprezentată dintr-o rochie de seară cu mânecile până la coate, iar culoarea acesteia să fie într-o nuanţă pudrată, iar decolteul să nu fie unul foarte vulgar. Poţi adăuga aici o geantă cu un model clasic, din piele, dar care să nu atragă foarte mult atenţia.

  • COSTUMUL OFFICE

În cazul în care o femeie de 50 de ani vrea o ţinută elegantă pentru birou, ar trebui să opteze pentru o rochie şi un sacou cu o croială care să urmeze foarte atent linia corpului, pentru a adăuga o notă de feminitate şi care să nu creeze acele linii dure. Opţional, poţi adăuga rochiei o curea foarte subţire în talie, dat fiind faptul că sânii nu mai au aceeaşi fermitate ca în urmă cu câţiva ani.

Acestea sunt principalele idei de ţinute elegante pentru o femeie de 50 de ani, iar dacă vei ţine cont de ele, cu siguranţă vei obţine un rezultat final modern care să fie adaptat pentru tine…

Ceea ce îţi mai rămâne de făcut este să pui în aplicare aceste ţinute elegante pentru o femeie de 50 de ani şi să observi cum felul în care arăţi va influenţa şi felul în care te simţi. Din acest motiv, nu îţi îndrepta atenţia spre ţinutele care te îmbătrânesc, dar nici spre cele care nu sunt tocmai adecvate vârstei tale, ci păstrează întotdeauna echilibrul.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed