Home MODA Tinute pentru botez

Tinute pentru botez

autor Elena Yvette
4,8K views

Botezul unui copil este o ocazie foarte speciala, mai ales daca acesta este membru al familiei tale. In functie de fiecare religie, o persoana trebuie sa stie daca o anumita rochie este potrivita acelei petreceri. Aceste sfaturi te vor ajuta sa alegi cele mai bune tinute pentru botez.Tinute pentru botez

Tinute pentru botez

Mai intai, fii atenta daca pe invitatie este specificat un anumit tip de tinuta. Uneori proaspetii parinti aduc informatii asa cum ar face-o si pentru nunta lor. Printre optiuni se poate gasi ca cerinta o tinuta semi-formala, formala, alba sau de ocazie. Inainte de a-ti cauta o anumita tinuta, este bine sa verifici daca exista astfel de informatii.

Tinute pentru botezTinute pentru botez

Alege o rochie sau o fusta si o bluza. Poate fi acceptat si un costum cu pantaloni la un botez. Cel mai important lucru pe care trebuie sa-l stie o femeie cand alege tinute pentru botez este sa evite blugii si tricoul pentru acest gen de ocazii.

Asigura-te ca nu porti culori sau modele foarte stridente, mai ales daca nu esti ruda cu bebelusul. Alege haine ce pot fi asociate cu mediul unei biserici. Fii constienta ca vei merge intr-o biserica si nu purta ceva prea sexy, prea decoltat sau prea scurt. Femeile ar trebui sa poarte o bluza sau o rochie decenta, care sa nu descopere prea mult din corpul lor. Fustele sau rochiile trebuie sa ajunga pana la genunchi sau sa fie mai lungi.

Tinute pentru botezTinute pentru botez

Tinute pentru botez colorate

Poarta haine intr-o alta culoare decat negrul. Tine minte ca, desi negrul se potriveste oricarui eveniment, acum nu este momentul, nu mergi la o inmormantare sau la o petrecere de seara, deci nu este adecvat sa te imbraci atat de sumbru. Un botez este un motiv de bucurie.

Culorile neutre sau luminoase sunt cele mai bune alegeri pentru acest tip de eveniment. Sunt acceptate tinute pentru botez care implica motive florale negre pe un fond luminos. Orice alta culoare inchisa, cum ar fi maroul sau bleumarinul, ar fi o alegere mai buna decat negrul.

Tinute pentru botez

Mici sfaturi in legatura cu tinutele pentru botez:

  • Daca nu esti hotarata, poti cere sfatul parintilor copilului in legatura cu ce sa porti.
  • Evita sa porti papuci.
  • Nu atrage atentia cu niste culori stridente.
  • Evita rochiile de vaporoase si subtiri la un botez care are loc in sezonul rece…

Tinute pentru botezTinute pentru botezTinute pentru botezTinute pentru botezTinute pentru botezTinute de botez

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed