Home MODA Victoria Beckham toamna/iarna 2013

Victoria Beckham toamna/iarna 2013

autor Elena Yvette
584 views 1 minute timp de citit

Victoria Beckham si-a prezentat colectia toamna/iarna 2013 la Saptamana Modei de la New York. Inainte de eveniment vedeta mai oferea fanilor cate o imagine prin intermediul retelelor de socializare.

Victoria Beckham toamna 2013

Foarte atenta la detalii, la spectacol, Beckham oferea invitatilor ceai si o varietate de mancaruri specifice micului dejun britanic.

[articol „Victoria Beckham”]

Iar despre colectie, a fost bine realizata, conform asteptarilor, insa un palton imprimat cu accente cobalt puternice a fost atractia colectiei, iar pentru incaltaminte, Beckham a facut echipa cu Manolo Blahnik si a prezentat cateva perechi de pantofi.

In spatele scenei si ulterior in primul rand, surpriza a fost domnul Beckham, care a urmarit pas cu pas derularea evenimentului, alaturi de Anna Wintour, editor sef la revista Vogue, editia din Statele Unite. Toate articolele vestimentare au fost realizate in Marea Britanie.

Victoria Beckham toamna 2013 Victoria Beckham toamna 2013 Victoria Beckham toamna 2013 Victoria Beckham toamna 2013 Victoria Beckham toamna 2013 Victoria Beckham toamna 2013 Victoria Beckham toamna 2013 Victoria Beckham toamna 2013 Victoria Beckham toamna 2013 Victoria Beckham toamna 2013

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies