Home SANATATEBOLI SI TRATAMENTE Cancer de colon simptome

Cancer de colon simptome

autor Elena Yvette
697 views 1 minute timp de citit

Trebuie stiut faptul ca acest tip de cancer nu prezinta de fiecare data vreun simptom inca de la inceput, ci acestea isi fac aparitia dupa ce cancerul a ajuns intr-un stadiu mai avansat. Iata cateva simptome ale cancerului de colon, care nu trebuie trecute cu vederea:

Cancer de colon simptome

Cancer de colon – simptome

Constipatia reprezinta un simptom al anumitor afectiuni mai putin grave decat cancerul, insa problema trebuie cercetata.

Durerile abdominale – la fel ca si constipatia, aceste dureri sunt niste simptome vagi, care apar de obicei cand colonul este blocat de vreo tumoare, insa in cazul cancerului, durerile sunt provocate de acumularea gazelor intestinale.

Oboseala care tine mai mult de cateva zile poate fi un simptom alarmant, care trebuie investigat, adesea fiind un rezultat al unei anemii provocate de pierderea sangelui din corp prin scaun. La fel ca si celelalte doua simptome, acesta poate fi asociat unor afectiuni mai putin grave…

Senzatia ca trebuie sa goliti intestinul, chiar daca nu e nevoie – aceasta poate indica aparitia unei tumori din cauza careia persoana afectata are senzatia intestinelor pline, chiar daca nu a mancat foarte mult.

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies