Home SANATATEBOLI SI TRATAMENTE Herpes – tratament naturist

Herpes – tratament naturist

autor Elena Yvette
559 views 1 minute timp de citit

Infecţia cu virusul herpes simplex cauzează de obicei leziuni la nivelul buzelor, însă se poate ivi şi în zona genitală.

Herpes
Se caracterizează prin apariţia unor băşici pline cu lichid incolor care produc senzaţia de arsură şi mâncărimi. Pe măsură ce se vindecă, leziunile se acoperă cu o crustă gălbuie.

Herpesul genital, cunoscut ca herpes simplex de tip II, se manifestă ca un grup de mici băşici în zona genitală. La femei, pot apărea in interiorul vaginului. Deşi destul de dureroase, leziunile nu lasă cicatrici după ce se vindecă.

Roiniţă (Melissa officinalis)

Două studii clinice au evidenţiat că aplicarea de patru ori pe zi a unei creme cu un conţinut de 1% extract uscat de roiniţă este eficientă în tratamentul leziunilor buzelor (cauzate de virusul herpes simplex de tip I)…

Remediul a dovedit că poate grăbi vindecarea, mai ales dacă este folosit de la primele simptome. De asemenea, se pare că uleiurile volatile conţinute în roiniţă constituie o soluţie promiţătoare şi în leziunile genitale (cauzate de herpes simplex de tip II).

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies