HomeSANATATEBOLI SI TRATAMENTE Remediu pentru tratarea tuturor carențelor vitaminice

Remediu pentru tratarea tuturor carențelor vitaminice

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,K views
Remediu-pentru-tratarea-tuturor-carențelor-vitaminice-e1443037420104 in BOLI SI TRATAMENTE

A devenit un adevăr banal afirmaţia că alimentaţia noastră este deficitară. Pentru a acoperi necesarul de vitamine minerale al organismului, reţeta complexă de mai jos se poate dovedi extrem de eficientă.

Remediu pentru tratarea tuturor carențelor vitaminice

Reteta este foarte utilă în lipsa de calciu, magneziu, vitamine.

  • Se iau cojile de la 20 de ouă nefierte. Se pun în doi litri apă rece şi se fierb timp de 30 de minute. Se scurge apa, se clătesc cojile, se pun în alţi doi litri apă rece şi se fierb din nou încă 30 de minute. Această operaţiune se repetă de trei ori. În acest fel, pe cojile de ouă nu mai rămân microbi, impurităţi.
  • Cojile se pun apoi într-o tavă curată în cuptor — se dă drumul la foc şi se ţin cojile înăuntru până se usucă (aveţi grijă să nu devină maro, ci să-şi păstreze culoarea).
  • Cojile uscate se sfărâmă, se pun în râşniţa de cafea şi se transformă în praf fin. Acest praf se pune într-un borcan. Peste praful de ouă se pune suc de lămâie — volumul sucului trebuie să fie dublul volumului prafului.
  • Se ţine acest amestec într-un borcan cu o farfurioară timp de cinci zile, interval în care se amestecă de două-trei ori pe zi cu o lingură de lemn. Spuma care se formează la suprafaţă se aruncă. După cinci zile, se strecoară şi se pune în alt borcan.
  • Separat, se sparg încă 20 de ouă de ţară, cu gălbenuşul mai închis la culoare. Se va sparge fiecare ou separat, verificând să fie proaspete, se golesc în borcan, apoi se bat bine, amestecând cu sucul de şi cojile. Se pune totul la rece, în frigider, timp de trei zile — amestecându-se de două-trei ori pe zi şi îndepărtând spuma.
  • După trei zile, se strecoară din nou prin tifon şi se adaugă miere polifloră în acelaşi volum cu restul preparatului. Se amestecă bine. Se ţine la rece încă două zile, amestecându-se şi aruncându-se spuma zilnic, de două-trei ori. Abia acum maceratul se poate consuma ca medicament.
  • Preparatul se va păstra la frigider, în vase mici de sticlă, închise la culoare.
  • Din acest preparat, copiilor li se va administra câte o linguriţă de trei ori pe zi, cu 30 de minute înaintea meselor principale, iar adulţilor, câte o lingură, cu aceeaşi periodicitate.

Preparatul este foarte util şi conţine absolut tot ceea ce-i trebuie unui organism ca să se dezvolte. În plus, coaja de ou conţine calciu, sucul de lămâie — vitamina C, toate fiind mai uşor asimilate de organism decât medicamentele…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed