Home SANATATEChirurgie plastica Implanturile faciale

Implanturile faciale

autor Elena Yvette
633 views 1 minute timp de citit

Implanturile faciale nu promit aspectul perfect si nici nu schimba cu mult trasaturile fetei, dar pot imbunatati obrajii si buzele.

femeie care are implanturi faciale

In functie de fiecare pacienta, se stabilesc asteptarile cu privire a rezultatele interventiei insa, in unele cazuri, interventiile vin alaturi si de la altele, precum liftingul fruntii sau cel facial, in functie de asteptari.

Procedura

-implantul buzelor inferioare are loc in zona acestora
-implantul obrajilor se plaseaza ori in zona buzei superioare, ori in zona pleoapei inferioare
-implantul barbiei se plaseaza cat toata lungimea buzei inferioare ori sub barbie

Efecte adverse intalnite: cum orice interventie vine la pachet cu o serie de complicatii sau de efecte nedorite, in acest caz pot aparea echimozele sau tumefierea, pentru cel putin doua sau trei zile, iar pacientul va avea la cunostinta despre toate aceste consecinte care isi pot face aparitia.

Complicatii: oricand exista riscul ca implantul din oricare zona corpului sa se miste din locul unde a fost plasat, astfel va fi nevoie de o noua interventie. In plus, exista si riscul de infectie care se trateaza cu antibiotice…

Recuperare: pentru aceste interventii, recuperarea este rapida, fiind necesara doar sapte zile de concediu medical, insa totul depinde de la un pacient la altul, in functie de ce interventii a mai avut parte.

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies