HomeSANATATEChirurgie plastica Intinerirea tenului cu ajutorul liftingului facial

Intinerirea tenului cu ajutorul liftingului facial

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 960 views
Intinerirea-tenului-cu-ajutorul-liftingului-facial in Chirurgie plastica

Putine persoane sunt multumite de aspectul fizic, dar, din fericire, interventiile chirurgicale au avansat mult in ultimii ani si oricine poate apela la un lifting facial pentru intinerirea tenului.

Intinerirea tenului cu ajutorul liftingului facial

Candidatul ideal
Un canditat potrivit pentru o interventie chirurgicala de acest tip este o persoana cu semne ale imbatranirii, cu putina elasticitate a tegumentului, adica persoanele intre 40 si 70 de ani, sau chiar mai batrane.

Conteaza foarte mult si starea de sanatate si sa nu se astepte la modificari miraculoase, ci sa o priveasca precum o interventie cu ajutorul careia vor putea arata mai tineri. Pacientii mai tineri de 40 de ani, pot obtine intinerirea tenului prin alte metode mai putin agresive.

Acest tip de interventie chirurgicala presupune repozitionarea muschilor, a tegumentului si a grasimii. Exista si alte interventii pentru intinerirea tenului precum peelingul chimic, care se efectueaza prin intermediul laserului si este capabil sa imbunatateasca tegumentul expus mult prea mult la soare. In functie de daunele produsele de razele UV ale soarelui, se va hotari tipul de interventie cel mai potrivit.

Cum sa ne pregatim?
Pacientul va fi nevoit ca in ziua interventiei sa apeleze la haine largi si confortabile, iar cea mai ideala este o camasa, deoarece are nasturi si se poate indeparta fara a fi nevoie de o trecere peste fata.

Pacientii care sunt fumatori vor fi nevoiti sa renunte la acest obicei, pentru ca astfel starea de sanatate nu va fi pusa in pericol, iar recuperarea va avea loc corespunzator…

De asemenea, in anumite cazuri va fi nevoie de o intrerupere a administrarii suplimentelor de vitamine sau antiinflamatorii.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed