Microdermabraziunea

Share

Microdermabraziunea se poate aplica pentru fiecare tip de ten si produce modificari subtile, fara a aparea modificari de culoare ori cicatrizare, se imbunatatesc sau se elimina problemele superficiale ale tenului precum liniile fine, pielea tabacita, petele maronii sau acneea. Din nefericire, nu are niciun efect in cazul cicatricilor, vergeturilor si nici al cicatricilor profunde de dupa acnee.

peeling facial

In cazul acestei interventii, recuperarea se va face mult mai rapid, pielea se va regenera in totalitate in cel mult o zi dupa ce a avut loc interventia.

De asemenea, este o metoda recomandata celor ce au un serviciu la care nu isi pot lua zile libere. In plus, microdermabraziunea nu este o procedura chirurgicala, astfel ca nu exista riscuri care apar odata cu o interventie chirurgicala, nu exista sangerare si nici nu se utilizeaza anestezice.

Procedura: aceasta metoda combina abraziunea blanda (se folosesc microcristale) si se indeparteaza stratul de celule moarte; este si o procedura de exfoliere si de reintinerire.

Cei mai multi dintre pacienti efectueaza microdermabraziune o data la 7 zile timp de o luna pana la 3 luni, iar petele de varsta si liniile fine pot fi indepartate, determinand catifelarea si imbunatatind aspectul tenului.

Efecte adverse intalnite: se inrosesc tegumentele, se usuca pielia si apare senzatia de tensiune, care dureaza pana la 24 ore.

Complicatii: nu exista nicio complicatie. In cazuri extrem de rare, cristalele pot patrunde in ochii neprotejati si pot determina aparitia iritatiei timp de cateva ore…

Recuperare: la o zi dupa aceasta procedura, pielea se vindeca in totalitate. Din acest moment, se pot aplica produse de machiaj.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news