Ridicarea coapselor cu ajutorul liftingului

Share

In cazul coapselor care au grasime si tegument in exces, se poate efectua interventia de ridicare a coapselor. In ziua de azi, exista mai multe metode pentru regiunea interna a coapselor, iar de obicei se efectueaza si interventia de liposuctie in acelasi timp cu cea de lifting al coapselor.

lifting

Procedura: incizia se va face in partea superioara si interna a coapselor, iar tegumentul si grasimea in exces se indeparteaza, pacientul neavand nevoie de spitalizare. Interventia dureaza maximum patru ore.

Efecte adverse intalnite mai des: tumefierea, senzatie de amorteala sau echimoze care pot persista cateva saptamani sau chiar luni.

Complicatiile: sunt mai rare si includ sangerare, infectii, colectii lichidiene sau deschiderea suturii.

Recuperare: majoritatea pacientilor isi pot relua activitatea in doua pana la trei saptamani, in timp ce activitatile obisnuite pot fi reluate in patru pana la sase saptamani. Pentru incizii este nevoie de pana la un an pentru o vindecare completa. Cremele impotriva cicatricelor si cele care au in compozitie vitamina E  pot facilita vindecarea lor…

Rezultate: daca pacientul tine cont de dieta si efectueaza des exercitii fizice, rezultatele vor fi permanente. Cu toate acestea, in unele cazuri mai pot exista situatii in care sa fie necesare proceduri suplimentare pentru ajustare.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news