HomeSANATATE Clinica Sante: grija pe care Sante o acorda pacientilor este demna de admirat

Clinica Sante: grija pe care Sante o acorda pacientilor este demna de admirat

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,3K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2019/06/Clinica-Sante.jpeg

Clinica Sante reprezintă o clinică privată de servicii de asistență medicală. Întreaga echipă a clinicii Sante își ghidează activitatea astfel încât să asigure pacienților ce le pășesc pragul servicii medicale accesibile și de înaltă calitate, dat fiind faptul că nevoile pe care pacienții le au sunt puse întotdeauna pe primul plan.

Clinica Sante

Clinica Sante a fost înființată în 1995, iar începând de atunci, întreaga activitate a clinicii s-a axat în jurul satisfacerii nevoilor pacienților care apelează la serviciile Sante. Fiecare pacient este important și este tratat cu respect. Este foarte important ca membrii echipei medicale Sante să comunice cu pacienții, astfel încât să cunoască mai bine nevoile lor în vederea satisfacerii acestora. În acest fel, Sante livrează cele mai bune servicii medicale pacienților săi, folosindu-se de toate resursele pe care le au la dispoziție.

Clinica Sante livrează pacienților săi servicii medicale accesibile și de calitate, astfel încât nevoile acestora să fie pe deplin satisfăcute. Printre valorile pe care clinica Sante se ghidează se numără performanța. Prin tot ceea ce fac, cei de la Sante doresc să fie cât mai inovatori și au în componență servicii performante, astfel încât nevoile pacienților să fie satisfăcute. De asemenea, membrii echipei Sante își tratează cu respect și egalitate pacienții. Este absolut necesar ca cei ce apelează la serviciile clinicii Sante să aibă încredere în Sante și în serviciile pe care această clinică le pune la dispoziție, iar pentru ca acest lucru să se întâmple, „respectul” este cuvântul-cheie care ghidează activitatea Sante.

Membrii echipei Sante au fost atent instruiți astfel încât profesionalismul lor să nu fie pus sub semnul îndoielii. De asemenea, prin tot ceea ce fac, membrii echipei medicale Sante se asigură că pacienții au parte de cele mai bune servicii. Pe primul loc se ține cont de confortul și satisfacția pacienților în urma experienței cu Sante.

Serviciile pe care cei de la Sante le oferă sunt inspirate din sistemul de asistență medicală occidental. Astfel, pacienții beneficiază de cele mai bune servicii.

Sante are, până în prezent, clinici în 40 de județe de la noi în țară. Dorința permanentă a echipei Sante de a se perfecționa și a servi servicii de înaltă calitate i-a făcut să devină lideri pe piață.

Pacienții clinicii medicale Sante au la dispoziția lor o gamă variată de informații prin intermediul site-ului oficial al clinicii:  https://www.clinica-sante.ro/. La secțiunea „Pacienți” de pe site, acestora le este permis să aibă acces la rezultatele analizelor online, astfel încât să se evite orele de așteptare în mod inutil. Pentru ca acest lucru să fie posibil, tot ceea ce trebuie să faci este să îți introduce CNP-ul, dar și codul unic de acces care este înscris pe buletinul de analize medicale.

De asemenea, pacienții au la dispoziție o gamă variată de informații din domeniul medical. Acestea au atât rolul de a informa pacienții, cât și de a le atrage atenția asupra unor probleme importante, care le pot afecta serios sănătatea.

Sante pune la dispoziția pacienților săi un card de fidelitate, prin intermediul căruia aceștia beneficiază de 10% reducere la serviciile medicale oferite de clinică. Cei care solicită un astfel de card, disponibil în oricare clinică Sante din țară, au parte de multe alte beneficia. Spre exemplu, aceștia se pot implica în diferite programe de fidelizare, pot participa la concursurile și promoțiile special destinate pacienților ce dețin un card de fidelitate și, de asemenea, pot beneficia de discounturi speciale care sunt date pe baza acestui card de fidelitate.

Tot în cadrul secțiunii „Pacienți” de pe site există și o rubrică destinată ofertelor speciale pe care cei de la Sante le-au pregătit pentru pacienții lor. Cupoane, reduceri masive, analize gratuite, promoții lunare – toate acestea vin în sprijinul celor care doresc să apeleze la serviciile medicale pe care cei de la Sante le oferă.

Sante oferă pacienților săi diferite pachete promoționale, adaptate fiecărei nevoi individuale. Astfel, pachetele promoționale de prevenție au în componența lor pachete de analize uzuale ce au ca scop evaluare stării generale de sănătate a pacientului. În cadrul acestui pachet, se vor efectua 15 analize uzuale, dintre care cinci sunt gratuite. Printre analizele ce vor fi efectuate se numără: hemoleucograma completă, profil lipidic (colesterol, trigliceride, HDL, LDL), calciu (ionic și total), glicemia, creatinina și sumarul de urină.

Pachetul promoțional de diagnostic conține pachete de analize ce au scop facilitarea diagnosticului anumitor patologii. Din cadrul acestuia, fac parte: profil trombofile screening (pachet al cărui execuție este de zece zile și care vizează colectarea de probe de sânge venos), profil trombofile complet (prin intermediul căruia pacienții beneficiază de o reducere de 36%), profil torch (prin intermediul căruia pacienții beneficiază de o reducere de 13%).

Pachetul promoțional de monitorizare conține analize specifice care au ca scop evaluarea evoluției anumitor condiții medicale. Astfel, din cadrul acestui pachet face parte pachetul ginecologic, în cadrul căruia se vor efectua următoarele teste: HPV-AND și Babeş Papanicolau. De asemenea, prin intermediul acestui pachet pacienții vor beneficia de o reducere de peste 10%. Tot în cadrul pachetului promoțional de monitorizare este inclus și pachetul trombofile mutații. Prin intermediul acestuia se vor realiza următoarele seturi de analize: mutație factor II, mutație factor V Leiden, mutație factor V haplotip R2, mutație gena MTHFR C677T/A1298C, detecție gena PAI-1 și mutație factor XIII. De asemenea, pacienții care apelează la acest pachet promoțional vor beneficia de o reducere de 39%. Aceste pachete sunt disponibile în toate clinicile Sante din țară, iar tot ceea ce trebuie să faci este să soliciți pachetul pe care dorești să îl aplici.

Grija pe care cei de la Sante o acordă pacienților săi este demnă de admirat. Munca lor se concentrează în permanență pe găsirea celor mai optime metode de satisfacere a nevoilor pacienților…

Cei ce doresc să se adreseze membrilor echipei Sante o pot face completând formularul de contact de la adresa https://www.clinica-sante.ro/contact/. De asemenea, membrii echipei Sante pot fi contactați și la adresa de e-mail office@clinica-sante.ro, dar și la numărul de telefon care este afișat pe pagina fiecărei clinici în parte.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed