HomeSANATATE Clinica Somesan ofera servicii medicale de specialitate

Clinica Somesan ofera servicii medicale de specialitate

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,1K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2019/06/Clinica-Somesan.jpeg

Clinica Someșan este una dintre cele mai performante și mai complexe unități spitalicești de la noi din țară.

Clinica Somesan

Întreaga activitate a clinicii Someșan este orientată spre satisfacerea cât mai promptă a nevoilor pe care pacienții le au.

Clinica Someșan a investit milioane de euro pentru a asigura pacienților lor servicii medicale de cea mai bună calitate. La scurt după ce aceasta a fost inaugurată, clinica Someșan s-a dovedit a fi una dintre cele mai complexe și mai moderne unități spitalicești de la noi din țară. Lucrările pentru clinica medicală Someșan au fost demarate în anul 2009. Zona Maramureșului avea nevoie de un centru medical care să răspundă nevoii imperative de servicii medicale complexe și de o calitate superioară, iar clinica Someșan a dovedit că îndeplinește aceste criterii.

Astfel, la clinica Someșan se acordă servicii medicale la un standard net superior celor deja existente în zona Maramureșului. Din echipa medicală Someșan fac parte oameni profesioniști, care își dedică întreaga activitate pentru a satisface nevoile pacienților lor și pentru a se asigura că sănătatea lor este sub control. De asemenea, pacienții care apelează la serviciile clinicii Someșan sunt asigurați de profesionalismul, respectul și discreția celor în mâna cărora se încredințează. Echipamentele utilizate sunt performante, de ultimă generație și se ridică la standardele occidentale de funcționare și de modernitate.

Clinica Someșan deține colaborări cu unele dintre cele mai recunoscute clinici de stat, dar și private existente în Europa. Astfel, pacienții au acces la o gamă variată de investigații și proceduri medicale, care, pe lângă faptul că depășesc resursele deținute la nivel local, sunt de o calitate cu greu întâlnită chiar și la nivel național.

În cadrul clinicii medicale Someșan activează și cadre medicale din domeniul universitar. Aceștia activează în universități renumite, din cele mai importante zone ale țării: Cluj-Napoca, Timișoara, Iași și București.

Departamentul de radiologie și imagistică medicală din cadrul clinicii Someșan a apărut ca urmare a solicitării venite din rândul comunității. Aparatura utilizată în cadrul acestui departament din clinica Someșan este de ultimă generație și se ridică până și celor mai înalte standard, fiind adaptat tehnologiei medicale din Europa de Vest și din Statele Unite ale Americii. De asemenea, personalul  și diagnosticienii care utilizează această aparatură sunt profesioniști în adevăratul sens al cuvântului și se asigură întotdeauna că dețin totul sub control, astfel încât pacienților să le fie livrate cele mai bune servicii medicale. Se utiliezează doar tehnologie de tip digital, de o performanță considerabilă. Acest lucru determină ca rezultatele analizelor, dar și diagnosticele să fie prezise cu cea mai mare acuratețe.

Clinica Someșan oferă servicii medicale de specialitate. Astfel de servicii sunt realizate în cadrul ambulatoriului din clinică, dar și în ambulatoriile din secțiile de spital. Există un număr mare de medici care furnizează astfel de servicii în domeniul medical, chirugical, obstetrică – ginecologie, dar și stomatologie. În cadrul clinicii Someșan există săli de operație modernizate, ce au în dotare aparatură de intervenție laparoscopică. De asemenea, există și săli de naștere, săși de neonatologie, dar și săli de terapie intensivă.

Medicii din cadrul clinicii Someșan au participat la multiple simpozioane naționale, dar și internaționale, loc unde au avut ocazia să prezinte oferta de servicii medicale pe care clinica Someșan o oferă, dar și oferta profesională din cadrul acesteia. Prin colaborarea pe care clinica Someșan o are cu diferitele cadre medicale universitare, se dorește promovarea celor mai noi cercetări din domeniul medical, dar și instruirea celor care au intrat de curând în acest domeniu. Astfel, clinica Someșan va deveni cu adevărat specializată în domeniul științific.

Clinica Someșan are întotdeauna grijă de pacienții săi și, mergând pe aceeași premisă, intenționează să mențină colaborarea pe care o au în prezent cu Casa de Asigurări de Sănătate. Astfel, cei de la clinica Someșan vor acorda în continuare servicii medicale în regim compensat. Această decontare a serviciilor medicale se acordă în ceea ce privește ambulatoriile, laboratorul clinic, departamentul de radiologie și imagistică medicală, dar și în cazul spitalizării continue (Obstetrică-ginecologie și Neonatologie) sau de zi (Chirurgie generală, diabet zaharat sau diferite boli de nutriție, urologie, pneumologie etc.).

Clinica Someșan este implicată și în ceea ce privește serviciile medicale de maternitate. Sălile pe care clinica Someșan le pune la dispoziție sunt ultramoderne și se ridică la standardele occidentale. Personalul ce se ocupă de această secție este profesionist și orientat spre satisfacerea nevoilor pacienților. Grija pentru aceștia este întotdeauna pusă pe primul plan. Personalul este instruit astfel încât să răspundă până și celor mai imprevizibile cereri din acest domeniu. Astfel, poți apela cu încredere la serviciile medicale pe care cei de la Someșan le furnizează, special adaptat cerințelor și nevoilor tale.

Momentul nașterii este cu siguranță un moment extrem de important, iar cei de la Someșan sunt conștienți de acest lucru. De aceea, încearcă să asigure confortul de care au nevoile viitoarele mămici, astfel încât experiența nașterii să fie una cât mai plăcută. De asemenea, se asigură și servicii de reechilibrare și de asistare post-natale. În acest sens, este utilizată anestezia-terapie intensive. În cazul apariției complicațiilor, echipa medicală de profesioniști din cadrul clinicii Someșan va fi capabilă să țină totul sub control. De asemenea, este pusă la dispoziție și o unitate de transfuzii sanguine, tot în cazul în care lucrurile nu decurg conform așteptărilor. Toate acestea se rezolvă în interiorul clinicii. Așadar, siguranța pacienților este pe deplin asigurată.

Realizările pe care clinica Someșan le-a avut până în momentul de față sunt remarcabile și apreciate unanim. Membrii echipei Someșan se folosesc de toate resursele pe care le au la dispoziție pentru a se asigură că pacientul este tratat corespunzător și că nu îi lipsește nimic. Clinica Someșan se află într-un proces continuu de perfecționare și inovația este cea care le caracterizează activitatea.

Clinica Someșan este situată la adresa: Aleea Mărăşti Nr. 1, localitatea Baia Mare, Maramureș. Cei care doresc să apeleze telefonic membrii echipei Someșan o pot face apelând oricare dintre următoarele numere de telefon: 0751.229.475, 0362.415.521, 0362.415.535, 0362.415.540 (fax). De asemenea, cei de la clinica Someșan pot fi contactați la adresa de e-mail office@clinicasomesan.ro. Programul de lucru al celor de la clinica Someșan este de luni până vineri, între orele 07:00 – 20:00, și sâmbăta, între orele 07:00 – 15:00.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed