HomeSANATATE Clinica Synevo: ofera peste 2.000 de tipuri de analize

Clinica Synevo: ofera peste 2.000 de tipuri de analize

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 856 views 5 minute timp de citit
Synevo

Clinica Synevo este lider în ceea ce privește diagnosticarea de laborator din România și oferă peste 2.000 de tipuri de analize, atât uzuale, cât și avansate, în toate domeniile de diagnostic clinic.

Synevo

Synevo face parte din Medicover România, singura companie privată de îngrijire medicală și de diagnostic cu experiență internațională. Descoperă mai multe informații despre universul Synevo în următorul articol!

Synevo România este o componentă a Medicover, care, la rândul său, este unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii de diagnosis și medicale la nivel internațional. Compania a fost fondată în anul 1995, în Polonia. Motivul apariției Synevo a fost acela de a răspunde cererii în continua creștere de servicii medicale de o calitate superioară. Ulterior, această clinică s-a extins și în alte țări, sub același motiv.

Synevo deține o rețea largă de clinici, spitale, facilități de îngrijire specializată și laboratoare, împărțite în două ramuri: Servicii de Asistență Medicală (Healthcare Services) și Servicii de Diagnosticare (Diagnostic Services).

În ceea ce privește Serviciile de Asistență Medicală din cadrul Synevo, acestea sunt finanțate într-o măsură considerabilă de către angajatori. Aceștia pun la dispoziție abonamente pentru tipuri diferite de servicii: de la îngrijire primară, de specialitate, până la asistență medicală în spitale. Serviciile de Asistență Medicală din cadrul Synevo activează în mod special în Polonia și România.

Serviciile de Diagnosticare din cadrul Synevo pot fi accesate în următoarele țări de pe teritoriul Europei, și nu numai: România, Ucraina, Moldova, Serbia, Polonia, Belarus, Bulgaria, Germania, Turcia și Georgia. Serviciile de Diagnosticare din cadrul Synevo sunt recunoscute ca fiind inovatoare și orientate spre progres. De asemenea, această ramură din clinica Synevo pune la dispoziția clienților săi servicii clinice avansate și soluții clinic complete. Până în prezent, există 93 de laboratoare și 511 puncte în care se recoltează probe biologice de tip standardizat și de calitate superioară. În acest fel, Synevo, prin intermediul Serviciului de Diagnosticare, furnizează peste 3.000 de categorii de servicii. Aici îți poți face analizele de sânge uzuale însă poți apela și la diagnostic avansate. La Synevo se realizează anual peste 124 milioane de teste. Astfel, notorietatea clinicii nu poate fi contestată.

Așa cum am expus și mai sus, scopul Synevo este acela de a oferi clienților săi servicii de o calitate superioară.

De asemenea, cei de la Synevo dețin un ghid unic pe piață al serviciilor pe care le oferă. Acesta se adresează în mod special medicilor, astfel încât aceștia să poată ajunge la cunoștințele necesare diagnosticării pacienților, și nu numai. În cadrul acestui ghid realizat de Synevo sunt explicate atât informațiile ce țin de pregătirea pacientului pentru recoltare, cât și informații legate de interpretarea rezultatelor ce au fost obținute în urma recoltării.

În fiecare an, Synevo lansează o invitație medicilor de a participa în cadrul unui simpozion științific, în luna noiembrie.

Misiunea pe care Synevo încearcă să o ducă la îndeplinire prin tot ceea ce întreprinde este aceea de a „adăuga valoare diagnosticului”. Această misiune se transformă într-o promisiune ce trebuie îndeplinită zilnic.

În activitatea pe care o desfășoară, Synevo se bazează în special pe pasiunea pentru calitate. În acest sens, perfecțiunea este care este căutată de cei de la Synevo, aceasta fiind și cea care îi conduce spre excelență. De asemenea, un alt aspect important pe care se bazează activitatea acestei clinici se referă la responsabilitatea asumată. Synevo acordă spațiu și sprijin tuturor celor cu care intră în contact: de la clienți până la investitori.

Orientare spre clienți este cu siguranță elementul ce îi diferențiază pe cei de la Synevo de restul concurenților săi. De aceea, pe site-ul lor web au pregătit o secțiune special destinată pacienților săi. Astfel, cei interesați pot primi informații legate de modul în care pot interpreta rezultatele analizelor care le-au fost furnizate, sfaturi legate de sănătate ce pot fi puse în practică în viața de zi cu zi, sfaturi legate de modul în care trebuie să se pregătească înainte de li se recolta analizele, informații pentru cei ce sunt asigurați la Casa de Asigurări de Sănătate și, de asemenea, ofertele speciale pe care Synevo le-a pregătit pentru pacienții săi.

Mai mult decât atât, tot pe site-ul Synevo, la secțiunea Pacienți, este evidențiată și satisfacția pe care o au aceștia în urma experienței cu cei de la Synevo. Pe site este încărcat cel mai recent chestionar care a fost aplicat, cu date reale și extrem de precise. În acest fel, cei ce doresc să apeleze la clinica Synevo își pot construi o părere despre performanțele acestei clinici.

De asemenea, există și o aplicație în cadrul site-ului unde poți afla ce indice de masă corporală ai și ce analize ți se potrivesc. Tot ceea ce trebuie să faci este să răspunzi la un set de întrebări. Ulterior, vei afla ce indice de masă corporală ai. Pe baza acestuia, ți se va contura un profil, iar cei de la Synevo îți vor genera un pachet de analize de prevenție. Lucrurile bune nu se opresc aici, căci Synevo recompensează persoanele care se preocupă de sănătatea lor. Astfel, în urma realizării acestui test, vei primi o reducere de 30% la orice serviciu oferit de către Synevo. Reducerea poate fi utilizată în cadrul oricărui centru de recoltare Synevo.

Serviciile pe care clinica Synevo le oferă sunt următoarele:

 • Teste de hematologie;
 • Teste de biochimie;
 • Markeri endocrini;
 • Markeri tumorali;
 • Markeri virali;
 • Markeri cardiaci;
 • Markeri anemie;
 • Markeri osoşi;
 • Markeri boli autoimune;
 • Serologie boli infecțioase;
 • Teste specializate de alergologie și imunologie;
 • Teste de biologie moleculară;
 • Teste de citogenetică;
 • Teste de microbiologie;
 • Toxicologie;
 • Citologie cervico-vaginală;
 • Histopatologie;
 • Consult genetic…

Laboratorul central al Synevo România se găsește la adresa: Str. Industriilor, Nr. 25, comuna Chiajna, judeţul Ilfov, cod poștal 077040.

Numărul de telefon la care cei de la Synevo pot fi contactați este 021 407 07 00, iar numărul de fax este: 021 315 19 93. De asemenea, cei de la Synevo îți pun la dispoziție și un formular de contact pe site-ul pe care îl dețin: https://www.synevo.ro/contact/.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed
Loading..