Home SANATATEMEDICINA NATURISTA 5 băuturi anticancer pe care trebuie să le bem zilnic

5 băuturi anticancer pe care trebuie să le bem zilnic

autor Elena Yvette
3,K views

Cancerul este o boală care poate afecta pe oricine, indiferent vârsta pe care o ai. Cauzele tumorilor sunt numeroase, pornind de la gene până la stilul de viaţă, tocmai de aceea vă vom prezenta câteva băuturi care vă vor ajuta să preveniţi apariţia acestei boli sau chiar vindecarea.

Numeroase studii au demonstrat cât de importantă este relaţia dintre stilul de viaţă pe care îl ducem, ce consumăm şi cum putem preveni această boală. În timp, cercetătorii au descoperit cât de importante sunt alimentele care conţin antioxidanţi precum vitaminele A, C, D, E care vor lupta împotriva acestor tumori, protejând corpul în mod natural.

Printre cele mai recomandate băuturi care ar trebui consumate, pentru a preveni apariţia cancerului, regăsim:

  1. Smoothie din ananas şi ghimbir

Ananasul conţine o enzimă numită bromelaină, care ajută la prevenirea cancerului. Astfel, acestă enzimă e deosebit de specială, deoarece reduce efectele negative ale chimioterapiei şi radioterapiei. Bromelaina distruge celulele canceroase, lăsându-le intacte. La fel şi ghimbirul are proprietăţi care ajută la prevenirea instalării tumorilor. Amestecaţi ananasul, ghimbirul şi laptele cu ajutorul unui blender. Rezultatul nu e doar delicios, ci vă ajută în prevenţia apariţiei tumorilor.

  1. Suc de portocale şi zmeură

Acest suc este perfect pentru a lupta împotriva acestei boli. Aceste fructe conţin numeroşi antioxidanţi care vor ajuta în distrugerea celulelor canceroase. Se recomanda consumarea acestuia pe stomacul gol. Se foloseşte din nou blender-ul, pentru a amesteca portocalele şi zmeura. Cantităţile vor fi alese de dumneavoastră, în funcţie de preferinţele pe care le aveţi, dacă îl vreţi mai dulce, veţi adăuga mai multă zmeură, dar dacă îl vreţi mai acrişor, va trebui să optaţi pe mai multe portocale. Se consumă imediat, pentru a nu interveni oxidarea.

  1. Smoothie din mere şi morcovi

Morcovul are proprietăţi de stimulare împotriva bolilor organismului tău, de aceea e un bun luptător împotriva afecţiunilor de tipul cancerului. Morcovii conţin o componentă denumită falcarinol, ce are un mare efect împotriva acestei maladii. În ceea ce privește merele, acestea prezintă numeroase vitamine şi antioxidanţi care sunt foarte buni în evitarea instalării bolii. Amestecaţi merele şi morcovii cu ajutorul blender-ului şi adăugaţi puţină apă pentru a-l face mai lichid. E de preferat consumarea tot imediată, tot pentru a nu se oxida.

  1. Smoothie din banane şi mango

Bananele au minerale care se găsesc extrem de greu în alte fructe. Ambele au o multitudine de antioxidanţi, minerale şi vitamine. Mixaţi-le cu ajutorul blender-ului. Puteţi să adaugaţi şi nişte miere, pentru a face smoothie-ul mai dulce.

  1. Smoothie-ul din mure

Acesta prezintă proprietăţi antioxidante, antiinflamatorii, anti-neurodegenerative, anticancer, mai ales în cazul celui de colon.

Pentru a prepara acest smoothie, puteţi amesteca mure cu lapte sau cu apă şi să-l beți cât mai des.

Ce lichide ar mai trebui consumate pentru a evita formarea tumorilor:

  1. Ceaiul de ghimbir: studiile au demonstrat că ghimbirul distruge celulele în mod mai eficient decât orice medicamente. Se pune la fiert o cană de apă, după care se adaugă o felie subţire de ghimbir cu suc de lămâie, apoi se lasă zece minute şi se bea.
  2. Vinul – câţiva cercetători americani au ajuns la concluzia că un pahar de vin roşu pe zi reduce instarea celulelor canceroase în aproximativ 20% din cazurile celor care urmează acest tratament.
  3. Apa sărată – deşi acest lichid poate avea efecte negative precum deshidratarea şi alte schimbări ce au loc în organismul tău, multe din proprietățile pe care le prezintă ajută la lupta împotriva cancerului. Nu ar trebui să bei niciodată apă pură sărată, aşa că amestecă o parte de apă sărată cu cinci părţi de apă pură şi adaugă o lămâie la un litru de amestec pentru a îi da aromă…
Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed