HomeSANATATEMEDICINA NATURISTA Dr. Oz: Ceaiul negru previne diabetul

Dr. Oz: Ceaiul negru previne diabetul

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 957 views
Ceaiul-negru-previne-diabetul in MEDICINA NATURISTA

Unele plante pot ajuta organismul sa functioneze corespunzator si il pot feri de bolile care ne urmaresc la orice pas. Digestia are un rol esential si ajuta corpul sa functioneze la capacitatea lui maxima, doar daca acest proces se va realiza asa cum trebuie. O digestie buna va asigura nutrientii de care are nevoie organismul, intarindu-l si protejandu-l de boli.

Ceaiul negru previne diabetul

Ceaiurile si tincturile de plante medicinale pot avea efecte benefice pentru functionarea organismului. Specialistii recomanda in special tincturile, pentru ca acestea sunt mai puternice decat ceaiurile si isi pastreaza toate proprietatile, printre care si vitaminele B si C.

Ceaiurile sunt si ele recomandate cu incredere, pentru ca fiecare planta are cate o proprietate diferita, iar cele mai bune sunt cele de menta, musetel, radacina de lemn dulce, ghimbir, brusture, coada-calului, urzica si coada-soricelului.

Ceaiul negru previne diabetul

Cercetarile prezinta faptul ca proprietatile de glucoza ale ceaiului negru exista datorita polizaharidelor din continut. Adica acest tip ce ceai poate preveni aparitia diabetului, insa trebuie stiut faptul ca acesta este foarte bogat in cafeina.

Ceaiul alb previne cancerul de colon

Conform specialistilor, ceaiul alb contine cea mai mare cantitate de antioxidanti, iar pe langa efectele benefice aduse organismului, va proteja si colonul de cancer…

Ceaiul verde previne boala Alzheimer

Numeroase cercetari au demonstrat faptul ca ceaiul verde este in stare sa reduca riscul aparitiei acestei boli si ii va incetini procesul.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed