Home SANATATEMEDICINA NATURISTA Dr. Oz: tratamente naturiste care combat durerile de cap

Dr. Oz: tratamente naturiste care combat durerile de cap

autor Elena Yvette
266 vizualizari
loading...

Tratamentele naturiste sunt cunoscute si utilizate de catre toate persoanele, iar dr. Oz a intocmit o lista cu ce remedii se trateaza familia sa pentru a combate durerile de cap, stresul sau arsurile:

Dr. Oz

Ulei de menta pentru dureri de cap

Acesta este recunoscut a fi unul dintre cele mai eficiente remedii pentru durerile de cap. Se maseaza tamplele cu o cantitate mica de ulei de menta, iar durerea se va face nevazuta intr-un timp record.

Terapia cu esente florale Bach pentru stres

Este vorba de o combinatie de cinci esente florale ce ajuta la relaxare si la o putere de concentrare mai mare.

Sare Epsom pentru dureri musculare

Acest tip de sare grunjoasa are proprietati si efecte incredibile. Datorita proprietatilor antiinflamatorii, este cel mai potrivit remediu pentru durerile musculare ce apar in urma unui antrenament puternic. Atunci cand se dizolva in apa, sarea va elibera magneziul, care este absorbit rapid de celule, iar organismul se va relaxa si va ameliora durerile. Atunci cand faci baie, vei putea adauga putina sare Epsom.

Mierea de albine pentru julituri

Mierea de albine naturala poate impiedica infectarea ranilor precum juliturile sau taieturile micute.

Ulei de albine pentru arsuri

Arsurile pot aparea din mai multe cauze sau mici neatentii, dar trebuie sa se stie ca acestea se pot trata foarte eficient cu ajutorul uleiului de lavanda, care va grabi vindecarea, va reduce durerea si va impedieca aparitia cicatricilor…

Seminte de fenicul pentru gazele instestinale

Aceste seminte reprezinta un remediu foarte potrivit gazelor intestinale, deoarece vor impiedica balonarea. Se pot consuma simple sau se pot infuza in apa fierbinte preparand un ceai.

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies