HomeSANATATEMEDICINA NATURISTA Lei gong teng – planta care trateaza cancerul in 40 de zile

Lei gong teng – planta care trateaza cancerul in 40 de zile

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,3K views
Lei-gong-teng in MEDICINA NATURISTA

Mereu ne vom baza pe medicina, insa cancerul va fi printre cele mai complicate boli cu care ne putem confrunta, fiind, de asemenea, si un efort sa il putem invinge, poate chiar unul zadarnic. Dupa anumite studii, o anumita planta originara din China ar putea fi o rezolvare rapida a acestei probleme. Fiind folosita de sute de ani in medicina chinezeasca, Lei gong teng este cunoscuta ca fiind o planta vindecatoare pentru multe boli, printre care se numara si cancerul si artrita reumatoida.

La “Masonic Cancer Center”, parte a Universitatii din Minnesota, cele mai recente cercetari realizate de acesta dovedesc faptul ca planta miraculoasa Lei gong teng a distrus la un cobai, in doar 40 de zile, orice urma de cancer pancreatic, iar testele ar putea fi realizate si pe oameni. Finalul acestui test a avut doar rezultate surprinzatoare chiar si pentru cercetatori.

Este considerata ca un bun remediu impotriva cancerului si, de asemenea, o parte din aceasta planta poarta numele de triptolide.
Exprimandu-si opinia pentru “Bloomberg”, cum ca “acest medicament este incredibil de puternic in uciderea celulelor tumorale”, cel care a infiintat acest test si totodata vicepresedintele cercetarii a recunoscut faptul ca a fost surprins de efectele unei simple plante.

De asemenea, chiar si curcuma si ghimbirul, considerate substante puternice, sunt recunoscute de marii cunoscatori ai medicinei traditionale. Din pacate, multe alte plante nu sunt luate in considerare, desi sunt cunoscute a fi “diamante pentru sanatate”…

“Natural Society” pretinde ca investirea banilor pentru analizarea acestor plante nu poate fi indeplinita, deoarece marile corporatii farmaceutice vor avea o pierdere mare de profit insa daca aceasta investitie ar fi pusa in aplicare, din pacate se va realiza un nou medicament farmaceutic care va trebui sa fie aprobat de FDA, i se vor indeparta toti nutrientii si va fi scos pe piata pentru o suma exagerata.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed