HomeSANATATEMEDICINA NATURISTA Top 6 tratamente naturiste care combat cancerul

Top 6 tratamente naturiste care combat cancerul

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,2K views
Top-6-tratamente-naturiste-care-combat-cancerul in MEDICINA NATURISTA

Tratamentele naturiste contra cancerului sunt preparate din diverse plante antioxidante, care într-o anumită combinație au efecte benefice asupra sănătății. Cu aceste tratamente naturiste împotriva cancerului trebuie făcute cure de cel puțin sase luni, având în vedere că au în compoziție plante și își fac mai greu efectul fata de pastilele obișnuite.

Top 6 tratamente naturiste care combat cancerul

Tratamentele naturiste pentru cancer se găsesc pe rafturile magazinelor Plafar însă nu trebuie luate după intuiție, ci trebuie consultat medicul neapărat. S-ar putea să fii alergic la o plantă și să nu știi. Aceste tratamente naturiste pentru cancer pot fi luate în paralel cu tratamentul medicamentos, pentru că nu îi anulează efectul. Tratamentele naturiste protejează stomacul și ficatul împotriva efectelor adverse ale pastilelor.

Vitamina C

Cheia vindecării cancerului este readucerea corpului într-o stare de echilibru a celulelor și a sistemului imunitar. Mediul înconjurător ne influențează corpul de a lupta sau nu împotriva cancerului. Ca tratament naturist pentru cancer, vitamina C omoară celulele bolnave. Medicii au descoperit că cel mai eficient mod de a administra vitamina C ca tratament naturist este prin injecție intravenoasă. Astfel, sistemul imunitar identifică celulele canceroase și le omoară.

Turmeric

Turmericul este unul dintre cele mai importante tratamente naturiste pentru cancer și nu numai. În Asia de Sud este folosit pentru inflamațiile interne și externe ale corpului. Multe studii recente arată că acest ingredient este o alternativă naturistă pentru vindecarea cancerului. Se face ceai din turmeric și se îndulcește cu miere. Se bea acest tratament naturist anticancer de trei sau patru ori pe zi.

Seleniul

Seleniul nu doar că previne cancerul, dar îl și tratează. În combinație cu beta-carotenul și vitamina E, rezultă un antioxidant puternic. În Japonia, seleniul este cel mai des întâlnit în tratamentele naturiste anticancer, pentru că solurile sunt mai bogate. Studiile arată că seleniul crește cu 67% șansele de supraviețuire a pacienților cu cancer la prostată sau plămâni.

Aloe vera

Cunoscută drept una din cele mai liniștitoare plante, aloe vera este bună pentru inflamații și ajută la refacerea organismului în caz de cancer la prostată sau pancreas. Persoanele care consumă cel puțin trei cești de ceai de aloe vera pe zi sunt mai puțin predispuse la cancer pancreatic.

Planta chinezească artemisinin

Potrivit unor studii, această plantă mai puțin cunoscută este un tratament naturist pentru cancer. Studiile arată că această plantă omoară în 16 ore 98% din celulele canceroase. În trecut era folosită împotriva malariei, dar s-a constatat că este bună și în combaterea cancerului de orice fel. Celulele sănătoase nu sunt afectate de acest tratament naturist împotriva cancerului.

Fructele și legumele

Acestea sunt recunoscute din vechi timpuri drept tratamente naturiste pentru cancer și orice boală. Consumul zilnic de fructe și legume nu doar că luptă împotriva cancerului, dar îl și previne. Organismul funcționează mult mai bine cu un regim alimentar bazat pe hrană naturală, excluzând consumul exagerat de carne. Corpul uman emite semnale când are nevoie de ceva și este bine să îl ascultăm. Nu trebuie  nici să îi oferim prea mult, căci și excesele fac rău. Într-un regim alimentar sănătos intră cinci fructe și cinci legume pe zi…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed