Home Diete de slabitCum sa slabesti rapid 8 aliați în lupta cu kilogramele

8 aliați în lupta cu kilogramele

autor Elena Yvette
1,2K views

Algele taie foamea şi optimizează efectele regimurilor de slăbire. Fucus vesiculosus este una dintre cele mai des utilizate de către dieteticieni.

8 aliați în lupta cu kilogramele

Sărace în calorii şi lipide, algele conțin mucilagii care se umflă în stomac, în contact cu apa. Rezultatul imediat este senzația de sațietate. Fucusul, gratie fibrelor, facilitează tranzitul intestinal.

Ananasul. Tratează celulita şi înlătură depozitele de grăsime. Consumați fructul proaspăt, fără adaus de îndulcitori dimineața, pe stomacul gol.

Pelinul negru. Favorizează eliminarea apei şi calmează durerile menstruale. Această plantă este utilizată din cele mai vechi timpuri în tratarea problemelor tipic feminine: menstruatii dureroase, neregulate sau puțin abundente, sindrom premenstrual, dureri abdominale.

De multe ori, tulburările de ciclu determină îngrăşarea sau, mai general, proasta asimilare a alimentelor. Din această perspectivă, pelinul negru poate fi considerat o plantă de slăbire. Totuşi, fiți prudenți în utilizarea lui şi nu-l folosiți decât la recomandarea unui specialist.

Guarana. Originară din Amazonia, Guarana este planta cu cel mai mare conținut de cofeină. Această caracteristică îi conferă proprietatea de a dinamiza metabolismul de bază al celulelor şi a activa arderea grăsimilor.

De asemenea, stimulează eliberarea adrenalinei, care permite organismului să ardă mai rapid grăsimile. Fiind un excelent stimulent, combate foarte bine senzațiile de depresie. Luati la prânz şi seara câte o gelulă de guarana, cu un pahar mare de apă.

Mango şi papaya conțin o enzimă care descompune proteinele în stomac. De asemenea, ard grăsimile.

Pepene verde. Este unul dintre cele mai bune diuretice, fiind constituit în proportie de 85% din apă. Foarte digestiv, potoleşte foamea, de aceea se recomandă mai ales între mese.

Acest fruct este recunoscut pentru conținutul caloric redus, însă nu trebuie să abuzați, căci are şi zahăr în cantități importante. Consumat rațional, pepenele favorizează eliminarea apei, a toxinelor şi facilitează pierderea kilogramelor.

Mărul. Este fructul dezintoxicării prin excelentă. Conține un acid care ajută la eliminarea impurităților organice, iar pectina împiedică macerarea proteinelor în intestine. Taie foamea.

Coada-calului. Această plantă fără frunze şi flori este recunoscută pentru proprietățile sale astringente şi diuretice. Cu alte cuvinte, favorizează eliminarea apei şi facilitează pierderea kilogramelor…

Foarte bogata în siliciu, este fără pereche în regimurile de slăbire, mai ales la persoanele ce suferă de decalcifiere, spasmofilie sau îmbătrânire cutanată precoce. Sub formă de extract hidroalcoolic, este un fitomedicament desăvârşit pentru a slăbi la menopauză.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed