Dr. Oz: suplimente alimentare care te vor scapa de cancer

Share

Odata cu trecerea timpului, rata metabolica va scadea, iar nevoile organismului vor creste in aceeasi masura in care vom inainta in varsta. La 20 si 30 de ani, o femeie va avea nevoie de suplimente ce vor sprijini buna functionare a celulelor nervoase si a sistemului muscular. Dupa varsta de 40 de ani, nevoile se vor schimba si vor creste si vor fi necesare mai ales suplimentele de calciu si vitamina D pentru a creste densitatea osoasa si mentinerea mobilitatii. In plus, se recomanda si cele ce contin coenzima Q10 si vitamina B.

Dr. Oz

Iata cateva suplimente alimentare care te vor scapa de cancer:

Suplimentele cu seleniu

Acesta este un mineral foarte important, care nu ar trebui sa lipseasca din nicio masa. Conform studiilor, seleniul ne apara organismul de cancerul pulmonar si cel colorectal, iar cantitatea recomandata este de circa 200 miligrame zilnic. De asemenea, seleniul ne va intari organismul si va lupta impotriva microbilor care devasteaza celulele sanatoase.

Suplimente cu vitamina D3

Acestea ar trebui sa fie administrate de fiecare persoana, deoarece, conform cercatorilor, un nivel scazut de vitamina D va creste riscul dezvoltarii diverselor tipuri de cancer cervical, mamar sau colorectal, iar cantitatea recomandata este de 100 de miligrame zilnic.

Suplimente bazate pe zmeura neagra

Acestea contin un component activ, cunoscut si sub denumirea de antocianina, ce ne va proteja de cancerul la esofag si col uterin, iar cantitatea recomandata este 600 de miligrame in fiecare zi…

Supliment alimentar IP-6 Inositol Hexaphosphate

Studiile demonstreaza ca acest supliment va stopa dezvoltarea cancerului la colon, ficat si plamani, are la baza o concentratie de fibre ce se regasesc in general in seminte, nuci sau legume boabe, iar cantitatea recomandata este de 500 de miligrame de doua ori pe zi.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news