HomeSANATATEMEDICINA PREVENTIVA Folosiți-vă de puterea gândirii pozitive

Folosiți-vă de puterea gândirii pozitive

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,1K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2013/02/Folosiți-vă-de-puterea-gândirii-pozitive.jpg

Îndepărtaţi gândurile negre şi ideile negative, care vă nu pot face decât rău. Nu trebuie să vă descurajaţi niciodată şi, dacă este cazul, trebuie să acţionaţi cu cea mai mare rapiditate pentru a ieşi din orice impas.

Gândiţi pozitiv şi acţionaţi hotărit, căci fiecare problemă rezolvată nu face decât să vă sporească încrederea în dvs. înşivă. Acceptaţi-vă greşelile, dar rămâneţi întotdeauna optimist!

Gândirea pozitivă poate face la fel de mult pentru oricare dintre noi, la fel ca tratamentele medicale cele mai puternice.

Nu vă lăsaţi îngenuncheati de supărare şi proastă dispoziţie; nu acceptaţi, de exemplu, ca un incident minor survenit în cursul dimineţii să vă strice ziua. Să păstraţi tot timpul în minte imagini clare a ceea ce doriţi să obţineţi!

Rezultatul se va lăsa uneori aşteptat, deci cultivaţi-vă răbdarea; oricum, va veni în momentul când vă veţi atinge scopul. Totuşi, nu amânaţi acţiunea şi mai ales nu vă întoarceţi niciodată din drum, decât dacă sunteţi sigur că nu este cel bun…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed