HomeSANATATE Medicover: servicii de ingrijire medicala si de diagnostic

Medicover: servicii de ingrijire medicala si de diagnostic

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,1K views 6 minute timp de citit
Medicover

Medicover reprezintă singura companie privată din România ce oferă servicii de îngrijire medicală și de diagnostic cu experiență internațională.

Medicover

Cei de la Medicover sunt în permanență orientați spre progress și dezvoltare, astfel încât să furnizeze cele mai bune servicii clienților săi. Află din următorul articol mai multe informații despre clinica Medicover și serviciile pe care aceasta le oferă pacienților săi!

Medicover România își orientează întreaga activitate pentru a satisface nevoile pacienților săi. Astfel, Medicover are echipamente performante și își actualizează în permanență serviciile, astfel încât calitatea vieții oamenilor să fie îmbunătățită.

Medicover activează pe piața din România de peste zece ani, iar performanțele sale sunt cunoscute și la nivel internațional. Medicover deține până în prezent peste 37 de clinici în toată țara. Principalele sale clinici sunt în București, Oradea, Iași, Cluj-Napoca, Craiova, Slatina, Galați, Timișoara, Brașov, Ploiești, Pitești, Constanța și Târgu Jiu. De asemenea, Medicover are peste 200 de clinici partenere și deține și două spitale: Spitalul Medicover, situat în București și Spitalul Pelican, situat în municipiul Oradea.

Echipa Medicover este formată din medici specialiști, care au fost instruiți astfel încât să răspundă nevoilor pacienților. Aceștia sunt pasionați de meseria pe care o practică și se dedică în totalitate acesteia. De asemenea, misiunea lor zilnică este aceea de a asigura siguranța pacienților.

Pacienții clinicii Medicover, fie că fac parte din categoria „abonați”, fie nu, au parte de servicii medicale de o calitate superioară celor întâlnite în restul țării.

Serviciile pe care cei de la Medicover le oferă au scopul de a îmbunătăți calitatea vieții pacienților care apelează la serviciile lor și își propun ca starea acestora de sănătate să fie îmbunătățită considerabil prin aportul pe care aceștia îl aduc. Pe primul loc este pusă siguranța pacienților, iar calitatea actului medical poate dovedi acest lucru. Prin intermediul clinicii de diagnostic al Medicover, intitulat Synevo, pacienților li se oferă o gamă variată de analize de laborator, și nu numai.

Cele cinci valori esențiale pe care activitatea Medicover se bazează sunt: pasiunea pentru calitate, integritatea, spiritul antreprenorial, responsabilitatea și, de asemenea, spiritul de echipă. Împreună, toate acestea înrămează activitatea acestei clinici de succes.

Medicover este prima companie din România ce a reușit să introducă abonamentele de sănătate. Aceste abonamente pe care cei de la Medicover le oferă sunt special destinate nevoilor pe care le au pacienții acestora. Serviciile pe care le oferă sunt unice pe piața serviciilor medicale de la noi din țară, dat fiind faptul că au fost concepute de către o echipă medicală profesională, cu peste 20 de ani de experiență în acest domeniu. Dacă decizii să devii abonat al serviciilor Medicover, vei avea acces la o gamă variată de servicii medicale. Acestea includ consultații, investigații și diferite procedure care sunt efectuate de un personal de specialiști instruiți cu atenție, astfel încât să îndeplinească nevoile pacienților.

Medicover oferă atât abonamente individuale, cât și abonamente corporate.

Abonamentele individuale sunt împărțite în pachetele Prevention pentru adulți și abonamente pentru copii. Pachetele Prevention sunt destinate adulților, atât femei, cât și bărbați. Serviciile din cadrul acestui abonament țin de consultații, investigații și analize cu scop preventiv și de screening. Din pachetul Prevention fac parte următoarele: Prevention Basic, Prevention Plus, Prevention Complete și Protocol Sarcină. Abonamentele pentru copii au scopul de a se asigura de sănătatea copilului încă de la naștere. Grija față de acesta este esențială pentru dezvoltarea sa armonioasă, iar cei de la Medicover garantează acest lucru față de cei care aleg acest pachet special destinat micuților. Din abonamentul pentru copii fac parte următoarele ramuri: Baby Care, Kid Care, Kid Care Complete.

Abonamentele corporate sunt destinate firmelor și variază în funcție de tipul abonamentului ales și serviciile pe care acesta le include. Printre caracteristicile pe care abonamentele corporate le dețin se numără și faptul că sunt actualizate conform principiilor moderne de medicină preventivă. Astfel, cei care apelează la Medicover sunt asigurați de faptul că beneficiază de servicii de cea mai bună calitate.

Structura este una modulară, dat fiind faptul că serviciile sunt clasificate în conformitate cu logica actului medical. De asemenea, există și servicii suplimentare de care abonații beneficiază, iar acestea sunt introduse în fiecare variantă de abonament aleasă. Există un pachet preventiv de investigații de care beneficiază fiecare abonat, iar accesul este direct. Pachetul pediatric este, de asemenea, disponibil pentru fiecare variantă de abonament aleasă însă este propus separat față de celelalte. Din abonamentul corporat fac parte următoarele variante: Care, Care Plus, Care Complete, Care Executive, Dental.

Succesul unei companii depinde de succesul celor care lucrează în cadrul acesteia. Astfel, abonamentele corporate din cadrul Medicover se asigură de sănătatea angajaților și le pun la dispoziție o gamă variată de servicii care să se plieze pe nevoile acestora.

Programările la clinica Medicover se realizează atât online, cât și telefonic. În ceea ce privește programarea online pentru consultații, tot ceea ce trebuie să faci este să intri pe site-ul www.medicover.ro la secțiunea Contul meu. Acolo, îți vei introduce CNP-ul și codul de abonat unic al Medicover. În ceea ce privește programarea telefonică pentru consultații, cei din București pot apela la numărul de telefon 021 9896, programul fiind de luni până vineri, între orele 08:00 – 20:00, și sâmbătă, între orele 08:00 – 15:00. Cei care se află în afara Bucureștiului, își pot programa consultația direct în recepția clinicii.

Cei care doresc să apeleze la serviciile medicale Medicover sau doresc să solicite mai multe informații, pot apela la numărul de contact 021 9896 sau la numărul de telefon internațional 021 310 15 99. De asemenea, cei de la Medicover pot fi contactați și la următoarele adrese de e-mail: [email protected], [email protected].

Sediul Medicover se află la adresa: Strada Modrogan, nr. 20, sector 1, București. În cazul în care dorești să apelezi la acest sediu, numărul de contact este 021 310 16 99, iar adresa de e-mail este [email protected]. Programul de lucru este luni până vineri, între orele 09:00 – 18:00…

Spitalul Medicover este situat la adresa: Strada Pechea, nr. 8, București. Numărul de contact al acestui spital este 021 9896. În cazul acestuia, programul de lucru este luni până vineri, între orele 08:00 – 20:00.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed
Loading..