HomeSANATATEOperatii estetice Scapa de riduri cu ajutorul botoxului

Scapa de riduri cu ajutorul botoxului

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,5K views
Scapă-de-riduri-cu-ajutorul-botoxului in Operatii estetice

Botoxul este un tratament folosit de medici pentru prevenirea aparitiei ridurilor, iar datorita rezultatelor uimitoare, a devenit unul dintre cele mai populare tratamente estetice din intreaga lume. Secretul succesului, pe langa eficacitate, este dat de confortul din timpul procedurii de injectare, iar spre deosebire de alte interventii de acest tip, timpul de recuperare este mai scurt.

Scapă-de-riduri-cu-ajutorul-botoxului

Botoxul blocheaza semnalele transmise de nervi catre muschi si inceteaza contractia lor, iar ridurile se retrag si pielea capata un aspect mult mai natural. Procedura dureaza doar cateva minute si nu este necesara anestezia, botoxul fiind injectat cu un ac subtire, existand un mic disconfort pentru pacienta.

Botoxul este frecvent intalnit la corectarea zonelor dintre sprancene, din frunte sau colturile externe ale ochilor si reprezinta singura solutie pentru corectarea ridurilor cauzate de expunerea la soare. Pentru ca efectul sa fie complet sunt necesare intre trei si sase zile, si dureaza intre patru si sase luni; dupa aceasta perioada, ridurile incep sa reapara, deoarece efectul asupra muschilor incepe sa se retraga.

Trebuie evitat consumul de alcool cu cel putin o saptamana inainte de inceperea procedurii, iar pentru a reduce riscurile ca pielea sa se invineteasca, medicamentele antibiotice si antinevralgice sau vitamina E nu sunt indicate. La circa doua ore de la interventie este indicata executarea unor miscari continue ale muschilor faciali pentru ca solutia sa poata fi absorbita bine…

Timp de patru ore dupa procedura este indicata evitarea masarii zonei unde a avut loc tratamentul si, de asemnea, trebuie evitat efortul, dar si sauna, in caz contrar, pielea s-ar putea invineti. Se recomanda pacientilor sa revina dupa patru luni, pentru a analiza cum a evoluat tratamentul.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed