HomeSANATATEsanatatea intima Reintinerirea vaginala cu ajutorul chirurgiei

Reintinerirea vaginala cu ajutorul chirurgiei

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,3K views
Reîntinerirea-vaginală-cu-ajutorul-chirurgiei in sanatatea intima

Tot mai multe femei nemultumite de aspectul zonei genitale apeleaza la chirurgia intima, iar cele mai dese interventii sunt legate de:

Reintinerirea vaginala cu ajutorul chirurgiei

–    micsorarea labiilor mici;
–    clitoroplastie (duce la cresterea intensitatii placerii);
–    injectarea labiilor mari atunci cand nu mai au tonus si devin atrofice;
–    injectarea cu acid hialuronic in punctul G (un alt procedeu care duce la cresterea placerii);
–    himenoplastia;
–    rejuvenarea vaginala (presupune micsorarea vaginului pentru cresterea placerii ambilor parteneri).

Dintre toate acestea, cele mai intalnite sunt cele de clitoroplastie si injectarea in punctul G, dar se mai practica si rejuvenarea vaginala cu laser ori in mod chirurgical. Diferenta dintre aceste doua tipuri de interventii este durata efectului, cea cu laser avand un efect de doar unul-doi ani, pe cand cea chirurgicala are efecte permanente.

Prin chirurgia intima se pot trata anumite disfunctii sexuale precum frigiditatea la femei, prin intermediul injectarii in punctul G sau clitoroplastie.

Restrictiile care vin cu o astfel de interventie sunt minore si se recomanda o pauza de o luna, pana se stabilizeaza rezultatul. Partea buna este ca operatiile sunt foarte usor de suportat si nu necesita anestezie generala, iar unele paciente pot reveni la activitatile zilnice chiar in urmatoarea zi. Singurele probleme care pot aparea sunt legate de intarziere vindecarii, care se realizeaza insa intr-un final…

Costurile unor astfel de interventii variaza intre 200 si 1.500 de euro, in functie de materialele folosite si de complexitatea „lucrarii”.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed