Home SANATATEsanatatea intima Sexul te face mai frumoasă

Sexul te face mai frumoasă

autor Elena Yvette
799 views 2 minute timp de citit

Fă dragoste și vei arăta excelent fără să mai dai bani pe creme scumpe și tratamente de înfrumusețare. Sexul te face mai frumoasă și trebuie să profiți.

Sexul te face mai frumoasa

Întreținerea pielii

Gemi destul de tare în timpul sexului? Felicitări, căci o respirație profundă nu este importantă doar pentru orgasm (respirația intensă relaxează), ci este optimă și pentru transportul oxigenului în sange.

Efectul: corpul este hrănit intens cu vitamine și substanțe nutritive, care accelerează întinerirea pielii. Sexul te face mai frumoasă, dar sportul regulat practicat în pat te face să arăți cu zece ani mai tânără.

Suplețe

Sexul este cel mai bun regim de slăbit din lume! În timpul jocului amoros se produc cantități mari de hormoni ai fericirii. Fără să observi, în corp și în psihic se instalează aceeași senzație de mulțumire ca atunci când mănânci ciocolată. Rezultatul: nu-ți mai este foame. Așa că stai aproape de iubitul tău dulce, nu de dulciuri!

Combaterea stresului

Endorfinele care se eliberează în timpul sărutului elimină hormonii de stres, dau senzația de relaxare și te fac frumoasă! Amintește-ți un pic cât ești de relaxată după orgasm. Sexul se recomandă în perioadele stresante.

Analgezic

Suferi de migrene dimineața, ai cearcăne și nu te simți în formă? Ce bine ar fi fost dacă ai fi făcut dragoste! Sexul ameliorează durerea. Creierul este fascinant: sistemul limbic „confundă” în timpul sexului emoții cum sunt plăcerea și durerea. Vei deveni insensibilă la durere. Nu de pastile ai nevoie, ci de iubitul tău.

Siluetă de vis
Sexul este cea mai bună gimnastică pentru coloană și îți antrenează bine bazinul. Indiferent ce poziții îți plac, în cazul celor mai multe se lucrează bine spatele (cum multe dintre noi stau mult pe scaun ziua, iată o metodă de antrenament care nu trebuie subapreciată). În felul acesta vei sta mai dreapta și vei părea mai măladioasă și mai suplă. Acest efect de balerină durează mult timp…

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies