Home SANATATEsanatatea intima Amorul în trei – pro și contra

Amorul în trei – pro și contra

autor Elena Yvette
730 vizualizari

Cu siguranță sexul în trei este un subiect destul de „delicat” pentru unii dintre noi. Este cunoscut faptul că bărbații sunt mult mai deschiși atunci când vine vorba de acest subiect, pe când femeile devin ușor „iritate”.

Sexul în trei

Până la urmă de ce ne-am dori și de ce nu ne-am dori un al treilea partener? Iată câteva idei pro și contra.

Păreri „pro” referitoare la sexul în trei

– Merită încercată experiența. Dacă vrei să afli cum te simți atunci când e prezentă și altă persoană la actul sexual cu partenerul tău, aceasta este singura metodă.
– Poate elimina rutina din relație. Dacă tu și partenerul tău sunteți împreună de ani buni și nu vreți să ajungeți să vă plictisiți atunci când vine vorba de sex, aceasta este o bună metodă de a „reaprinde” dorințele voastre.
– Îți poți satisface fanteziile. Dacă până acum doar ai visat la asta, ei bine, acest vis se poate transforma în realitate.
– Este doar sex și nimic altceva. Trebuie să fiți ambii conștienți că acest act nu este unul de infidelitate (atat timp cât sunteți amândoi de acord). Nu implică sentimente față de a treia persoană, nici din partea ta, nici din partea partenerului tău.

Păreri „contra” referitoare la sexul în trei

– Dacă nu aveți încredere oarbă unul în celalalt, ideea pică din start. Vei avea mereu impresia că partenerul tău caută să se satisfacă mai mult cu ajutorul celeilalte participante (asta dacă optați pentru o femeie și nu un bărbat), reciproca fiind valabilă. Acest lucru poate duce chiar la „șifonarea” relației sau chiar la despărțire.
– Riscul de a te îndrăgosti de a treia persoană. Atât tu, cât și partenerul puteți fi predispuși la acest act de „îndrăgosteală” față de al treilea partener (sau a treia parteneră, după caz, bineînțeles). Surpriza mai mare ar fi dacă ați ajunge la concluzia șocantă că sunteți atrași chiar de persoane de același sex!
– Teama de a nu fi judecat. Din partea oricăruia dintre voi ar veni inițiativa, cu siguranță v-ar fi teamă că partenerul va interpreta total greșit acest lucru și vă va face să vă simțiți rușinați. Trebuie să cădeți de comun acord asupra acestei fantezii, pentru ca relația să nu aibă de suferit.
– Regrete târzii. Este posibil ca, la o perioadă după ce s-ar fi întâmplat acest lucru, să regretați actul făcut. Uneori, nu stai să analizezi bine acest aspect înainte de a-l face, poate vrei să-l faci doar de dragul partenerului, fiind puțin forțată, iar mai târziu ar putea apărea regretele, mai ales dacă relația ar ajunge să se termine până atunci.

Părerile sunt împărțite însă situația depinde mult de fanteziile fiecăruia în parte…

De asemenea, este demonstrat faptul că, deși bărbații sunt cei mai deschiși acestei idei de partide în trei, nu preferă ca ce-l de-al treilea participant să fie tot un bărbat. Acest lucru este o dovadă că, uneori, femeile sunt cele are trebuie să se sacrifice mai mult într-o relație de dragul acesteia!

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies