Sfaturi pentru sani sanatosi

Share

Sanii se numara printre cele mai delicate parti ale trupului unei femei si au nevoie, inca de la o varsta frageda, de o atentie constata, pentru a se putea preveni efectele trecerii timpului si lipsa bolilor. Sanatatea lor trebuie sa reprezinte o preocupare pentru fiecare femeie. Niciun aspect nu trebuie neglijat. Iata cateva sfaturi care te pot ajuta sa iti pastreze sanatatea si frumusetea lor.

sani

Sfatul 1
Se recomanda o alimentatia bogata in proteine, care pot ajuta nu numai la imunitate, ci si la cresterea fermitatii, si nu trebuie sa lipseasca alimentele care sunt bogate in vitamina E sau C. De asemenea, ar trebui evitate cafeaua, alcoolul si tigarile.

Sfatul 2
Sutienele trebuie sa fie atent alese, numai de calitate si care sa poata mentine pozitia sanilor fara a pune o presiune pe acestia. Femeile cu bustul mare trebuie sa foloseasca, inca de cand sunt adolescente, astfel de sutiene care nu permit lasarea sanilor.

Sfatul 3
Se recomanda dusurile cu apa rece, deoarece aceasta intareste tesutul conjunctiv ce stimuleaza irigarea zonei si alimenteaza cum trebuie celulele cu substantele nutritive necesare.

Sfatul 4
De asemenea, se recomanda efectuarea unor masaje cu miscari circulare cu o crema hidratanta.

Sfatul 5 
Ca sa eviti comprimarea sanilor in timp ce dormi, nu se recomanda sa dormi pe burta.

Sfatul 6
Gomajele la nivelul sanilor pot ajuta la stimularea circulaţiei sangvine si la reinnoirea celulelor, trebuie sa se stie ca acestea nu se face la nivelul zonei areolare. Produsele alese pentru gomaj trebuie sa fie speciale, cu particule abrazive din cele mai fine.

Sfatul 7 
Nu se recomanda expunerea la soare fara sutien, iar pentru o protectie in fata razelor de soare, este indicata o crema cu un factor de protectie ridicat.

Sfatul 8
Femeile pasionate de sport nu trebuie sa uite de sutienele adecvate, confectionate special pentru practicarea sporturilor, ce pot absorbi transpiratia…

Sfatul 9
Nu trebuie uitata autopalparea sanilor si nici controalele medicale periodice.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news