Home SANATATEsanatatea intima Ți-ai pierdut cheful de sex? Depresie sau oboseală?

Ți-ai pierdut cheful de sex? Depresie sau oboseală?

autor Elena Yvette
677 views 1 minute timp de citit

Peste 40% dintre femei isi pierd la un moment dat cheful de sex, insa uneori este usor sa depistezi cauzele, precum: esti bolnava, abia ai nascut sau ai trecut prin evenimente foarte stresante.

Ți-ai pierdut cheful de sex

Uneori, libidoul dispare si fara aceste cauze. Iata care ar putea fi posibilitatile:

Anemia – inseamna lipsa fierului din organism si este foarte des intalnita la femei din cauza menstruatiei, iar uneori se manifesta si prin ameteli, palpitatii sau maini reci.

Oboseala – multe persoane pot ajunge sa sufere de oboseala cronica fara sa isi dea seama, in special din cauza faptului ca multe femei beau cafea, care ascunde simptomele. Oboseala permanenta poate duce si la un libido scazut sau la nervozitate, lipsa de energie sau concentrare.

Depresia – simptomele pot fi dificil de indentificat, insa duc la un libido scazut, lipsa de concentrare, tristete, nervozitate, insomnie, dureri de cap, balonare sau agitatie.

Medicamentele – sunt cateva anticonceptionale care pot taia pofta de sex, iar cea mai buna varianta este apelarea la un medic care sa iti sugereze un inlocuitor pentru acestea…

Complexele –  Femeile pot fi foarte usor complexate, iar imaginea de sine afectata si lipsa increderii in propria persoana poate duce la scaderea apetitului sexual.

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies