HomeSANATATEsanatatea intima Tratament pentru iritațiile din zona genitală

Tratament pentru iritațiile din zona genitală

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,2K views
Tratament-pentru-iritațiile-din-zona-genitală in sanatatea intima

De-a lungul timpului, majoritatea femeilor au avut momente in care s-au intalnit cu iritatii sau infectii intime, oricat de bine s-ar spala in fiecare zi. Trebuie stiut faptul ca pentru fiecare problema se pot gasi solutii si cel mai important va fi sa stii cum sa te tratezi, pentru acestea nu vor trece de la sine.

Tratament pentru iritațiile din zona genitală

Actioneaza asupra inflamatiei

Sunt destul de rare cazurile in care eczemele vulvare sunt cauzate de lenjeria intima sau de folosirea servetelelor igienice. Dar exista multe femei care sufera de lichenul plan, care provoaca mancarimi deranjante, iar cu timpul poate provoca cratere la nivelul vulvei, care va putea deveni alba si uscata.

Motivul aparitiei acestei afectiuni nu se stie si va putea aparea indiferent de varsta, dar, din fericire, tratarea va fi simpla si tot ce va trebui facut este apelarea la serviciile unui specialist, care va oferi un tratament bazat pe creme cu cortizon, utilizate pe o perioada mai mare de timp.

Pentru secretii: ia un antiparazitar

Sunt sanse ca aceste mancarimi sa apara din cauza unui dezechilibru al florei vaginale, ceea ce este un semn al vaginitei bacteriene. Infectia vine alaturi de secretii albe, urat mirositoare. Contactul sexual va putea agrava aceste simptome, deoarece sperma este alcalina. In mod normal, problema ar trebui sa fie remediata cu ajutorul unui tratament antiparazitar, care va fi luat intre sapte si zece zile…

Iritatii intime: cauza psihologica

Unele dintre iritatii sau arsuri pot aparea dupa vindecarea unei micoze sau chiar fara motiv, iar uneori se vor manifesta in timpul actelor sexuale. Este posibil ca femeile sa aiba o frica de aceasta „durere” foarte deranjanta, dar cu un tratament adecvat si corect vor putea scapa de probleme.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed