Apa de gura lupta impotriva respiratiei urat mirositoare

Share

Studiile au aratat ca anumite ape de gura chiar pot combate respiratia urat mirositoare. Noile studii despre cum poti lupta impotriva respiratiei urat mirositoare au numai cuvinte de lauda in ceea ce priveste apa de gura.

Apa de gura lupta impotriva respiratiei urat mirositoare

Potrivit informatiilor detinute, respiratia urat mirositoare este foarte raspandita in lume. Jumatate din oamenii din SUA, 50- 60 % din cei din Franta, 24% din cei din Japonia se confrunta cu aceasta problema.

Participantii la un studiu, 293 de oameni din SUA, Thailanda, Spania si Israel, persoane peste 18 ani, fara boli gingivale, fara afectiuni precum diabetul, au primit ape de gura sau placebo.

Cercetatorii au aflat cand au comparat datele ca anumite ape de gura contin substante care elimina mirosurile neplacute. Dar au descoperit si ca cele care contin clorhexidina pateaza temporar dintii si limba si reduc gustul.

Cercetatorii au aflat si ca:

–          Apele de gura care contin ingrediente antibacteriene, precum clorhexidina, au facut mirosurile urate din gura sa dispara mai repede decat cele placebo. Datorita acestor ape de gura scapi de bateriile din gura care produc respiratia urat mirositoare…

–          Apele de gura ce contin dioxid de clor si zinc neutralizeaza mirosurile neplacute. Respiratia urat mirositoare e provocata de bacterii si de resturi de mancare care se aduna pe limba. Cercetatorii au demonstrat ca aceste particule si bacterii se transforma in substante volatile sulfuroase.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news