Colectia Jean Paul Gaultier toamna 2013

Share

Colectia Jean Paul Gaultier toamna 2013 a fost ca o calatorie in stilul salbatic al anilor ’80. Singura constanta a marcii Jean Paul Gaultier este eclectismul cu o alura indrazneata, iar semnatura marcii a fost mai mult decat evidenta in noua colectie a hainelor de lux.

Colectia Jean Paul Gaultier toamna 2013

Colectia Jean Paul Gaultier toamna 2013 dovedeste faptul ca designerul stie cum sa ia cele mai indraznete idei si sa le transforme in look-uri incredibil de eclectice si totusi armonioase care justifica intr-adevar conceptul de „arta a modei de lux”. Nu a ramas nimic necercetat in cautarea de look-uri uimitoare care nu ar da gres niciodata in a provoca o reactie intensa din partea privitorilor, iar efectul a fost in intregime surprinzator.

Colectia Jean Paul Gaultier toamna 2013Colectia Jean Paul Gaultier toamna 2013Colectia Jean Paul Gaultier toamna 2013Colectia Jean Paul Gaultier toamna 2013Colectia Jean Paul Gaultier toamna 2013

Ce metoda mai buna este de a imbratisa stereotipurile in afara de a le duce la un nivel cu totul nou? Pasiunea designerului pentru pisicile salbatice mari nu poate fi pusa la indoiala: melodia de pe soundtrack-ul prezentarii colectiei couture de toamna 2013 Jean Paul Gaultier a fost „Pantera Roz” si greoaiele imprimeuri cu animale au fost in prim-planul celor 15 look-uri ale show-ului.

Colectia Jean Paul Gaultier toamna 2013Colectia Jean Paul Gaultier toamna 2013Colectia Jean Paul Gaultier toamna 2013Colectia Jean Paul Gaultier toamna 2013

Designerul nu s-a oprit la aspectele inspirate de feline. Daca ar fi facut acest lucru, ar fi insemnat o reprezentatie slaba a ceea ce pare a fi un potential creativ nelimitat. El s-a jucat cu nuante de albastru regal, auriu, roz aprins si tonuri de purpuriu inchis, forme conice si proportii exagerate.

Colectia Jean Paul Gaultier toamna 2013Jean Paul Gaultier toamna 2013Jean Paul Gaultier toamna 2013

Colectia Couture toamna 2013 Jean Paul Gaultier cu siguranta nu se incadreaza in intregime in ideea de „haine purtabile”, dar aduce cu certitudine o serie de piese practice si ansambluri care fac ca oferta liniei trasnite sa iasa in evident si mai mult: jachete cu imprimeuri fabuloase cu animale si, paltoane luxoase si rochii feminile, pantofi cu tocuri feminini fiind unele dintre cele mai interesante alegeri cu un fler versatil. Impetuozitatea este inglobata in fiecare dintre look-urile liniei din colectia couture 2013 Jean Paul Gaultier. De fapt, intreaga mantra anti „domnisoarei in primejdie” este unul dintre aspectele cele mai bune ale noii linii.

Jean Paul Gaultier toamna 2013Jean Paul Gaultier toamna 2013Jean Paul Gaultier toamna 2013Jean Paul Gaultier toamna 2013Jean Paul Gaultier toamna 2013Jean Paul Gaultier toamna 2013

Experimentele cu forme indraznete si proportii captivante s-a extins de asemenea la hainele de seara, iar aici a intervenit efortul creativ neasteptat. Cireasa de pe tort a fost cu certitudine mireasa care ar castiga cu siguranta orice concurs al rochiilor indraznete de mireasa. Evoca numaidecat conceptul gandirii neconventionale la cel mai inalt nivel.

Save


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news