Home Diete de slabitCum sa slabesti rapid Cele trei principii dietetice majore

Cele trei principii dietetice majore

autor Elena Yvette
249 vizualizari

Ca să vă mențineți la o greutate conformă cu înălţimea, trebuie să impuneţi şi să respectaţi o primă regulă de aur, și anume să luaţi trei dejunuri principale echilibrate, plus două gustări. Acestea din urmă e ideal să fie frugale (de pildă, un fruct şi un iaurt mic), căci au doar rolul de a mai potoli foamea, pentru a nu vă năpusti asupra prânzului sau cinei cu maximum de poftă şi minimum de raţiune.

Cele trei principii dietetice majore

În caz contrar, sărind peste o astfel de mini masă, pornind de la nivel cerebral, în organism se declanşează un mecanism de frustrare-compensare. Aşa se ajunge la stocarea mai multor calorii după proxima hrănire.

O a doua normă nutriţională vizează micul dejun, una dintre cele mai importante mese ale zilei, indispensabilă în profilaxia instalării kilograme1or în plus.

De altfel, zeci de cercetări independente în domeniul alimentației sănătoase şi obezităţii arată că persoanele care evită sistematic micul dejun se îngraşă mai lesne decât cele care încep ziua cu stomacul plin.

Alegeţi un meniu inteligent, care să vă asigure energia pentru activităţile cotidiene: o felie sau două de pâine prăjită, şuncă slabă ori brânză de vaci, un suc de fructe, o cană de cafea. Chiar dacă poate părea mai comod, nu mâncaţi foietaje (pateuri, plăcinte, alte preparate de patiserie), deoarece aceste combinaţii de glucide şi lipide accelerează stocarea kilogramelor…

O a treia lege de bază a succesului ţine de cină. Masa de seară nu trebuie luată mai târziu de ora 18:00. După aceea, procesele metabolice intră în ralanti, caloriile îngurgitate se adună „ciorchine”, materializându-se sub formă de perniţe de grăsimi tocmai acolo unde detestaţi cel mai mult.

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies