Home Diete de slabitCum sa slabesti rapid Dr. Oz: ardeii iuți reprezintă cel mai bun aliat în curele de slăbire

Dr. Oz: ardeii iuți reprezintă cel mai bun aliat în curele de slăbire

autor Elena Yvette
1,2K views

Ardeii iuti contin capsaicina, o substanta ce accelereaza arderea grasimilor, iar dr. Oz ne prezinta modul ei de actiune si de ce este buna. Ardeii iuti au un efect extraordinar in curele de slabire, dar substanta ce ofera gustul picant este si cea care accelereaza metabolismul si arde grasimile. Pentru cei care nu agreeaza gustul picant, capsaicina se poate gasi in mai multe forme si cel mai recomandate sunt capsulele.

Dr. Oz: ardeii iuți reprezintă cel mai bun aliat în curele de slăbire

Ultimele studii demonstreaza faptul ca ardeii iuti reprezinta cel mai bun aliat in curele de slabire, deoarece se reduce pofta de mancare si accelereaza metabolismul. De asemenea, acestia stimuleaza si activitatea proteinelor ce ajuta la spargerea celulelor de grasime, reducand si activitatea enzimelor care sunt responsabile pentru acumularea grasimilor.

Cum actioneaza capsaicina asupra organismului?

Conform dr. Oz, aceasta stimuleaza metabolismul prin activarea unui proces complex ce arde surplusul de grasime, iar printre efectele datorate acesteia se afla: reglarea digestiei, imbunatatirea circulatiei sangelui, generarea unui efect antioxidant, scaderea poftei de mancare, dar si cresterea nivelului de energie.

Este sigura capsaicina pentru organism?

Este cunoscut faptul ca ardeiul iute poate irita mucoasa intestinala; se recomanda alegerea cu grija a cantitatilor. Dr. Oz sustine ca aceasta substanta este sigura pentru organism si a fost utilizata in alimentatie timp de sute de ani.

Cum se consuma capsaicina?

Daca nu ai nicio problema medicala, poti consuma extract de capsaicina, iar conform studiilor se arata ca este e preferat sa iei 200 de miligrame cu o ora inainte de inceperea unui antrenament. Trebuie sa ai grija sa nu depasesti aceasta cantitate, pentru ca exista riscul sa isi faca aparitia indigestia, ne avertizeaza celebrul dr. Oz…

Save

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed