Slăbiți numai dacă este nevoie

Share

Să daţi jos kilogramele în plus definitiv nu este uşor şi aveţi foarte multe obstacole de depăşit până la a vă atinge scopul.

Slăbiți numai dacă este nevoie

Prima întrebare pe care trebuie să v-o puneţi înainte de cură şi la care să răspundeti obiectiv este următoarea: „Chiar am nevoie să slăbesc?

Multe persoane cred despre ele insele că sunt prea grase, deşi în realitate lucrurile nu stau tocmai astfel. Este în special cazul unor adolescente influenţate de mass-media, care de multe ori asociază frumuseţea cu un trup aproape scheletic.

Nu putem avea toți corp de manechin, suntem diferiți unii de alții. Nu începeți cu orice preț diete care presupun perioade aproape de abstinenţă alimentară şi care au ca rezultat o greutate oscilantă. Mai sănătos este să vă obişnuiti cu propriul corp, să vă puneți în evidentă ce aveți frumos şi să încercati să vă modelați practicând frecvent o activitate fizică…

Nu trebuie să vă doriți imposibilui, fixați-vă mai bine un obiectiv rezonabil, de exemplu două sau trei kilograme date jos într-o lună.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news