Dr. Oz: 5 grăsimi vegetale care te ajută la dietă

Share

Pentru buna functionare a organismului sunt necesare grasimile, care trebuie incluse in alimentatia de zi cu zi. Dr. Oz ne dezvaluie cinci grasimi care ne vor metine corpul sanatos si ne vor ajuta sa slabim. Conform studiilor, grasimile saturate, consumate in exces, pot avea un efect foarte daunator asupra creierului, insa exista si grasimi de care vei avea nevoie.

Dr. Oz

Maslinele
Acidul oleic din continutul maslinelor este un fel de grasime care stopeaza depunerea de grasimi si ofera o senzatie se satietate pentru o perioada mai mare.

Uleiul de rapita
Dr. Oz recomanda acest tip de ulei ca fiind ce mai bun, pentru ca este alcatuit dintre cele mai putine grasimi saturate (cel de masline are 15% grasimi saturate, in timp ce cel de rapita are doar 7%).

Avocado
Acest fruct contine foarte putine grasimi rele, iar o cana de avocado va asigura circa 45% din necesarul zilnic de fibre, ceea ce va regla digestia. Se poate adauga in salate, pentru a deveni mult mai consistente.

Fisticul
Are un continut ridicat de acid linoleic, ce intensifica arderea grasimilor si poate accelera metabolismul…

Somonul
Acesta are un continut ridicat de acizi grasi (Omega-3) ce au un rol antiinflamator si stopeaza depunerea grasimii din jurul abdomenului.

Save


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news